U drugoj sezoni serije "Locke & Key" stiže i novi magični ključ

četvrtak, 07. listopada 2021.

Netflix je objavio trailer za drugu sezonu svoje uspješne serije, koja stiže već krajem ovog mjeseca

Netflix je objavio trailer za drugu sezonu serije Locke & Key, uspješnu adaptaciju istoimenog stripovskog serijala pisca Joea Hilla i crtača Gabriela Rodrigueza. Druga sezona bi se na Netflixu trebala naći već krajem ovog mjeseca.

Trailer nam otkriva kako se Nina Locke (Darby Stanchfield) još uvijek teško nosi s gubitkom supruga, nesvjesna kako njena djeca nastavljaju svoje eksperimente s magičnim ključevima koje su pronašli u svojoj novoj kući.

Srednjoškolci Tyler (Connor Jessup) i Kinsey (Emilia Jones) i njihov mlađi brat Bode (Jackson Robert Scott) i dalje koriste moći dobivene od ključeva dok pokušavaju otkriti otkuda su ti ključevi došli i kakvu opasnost predstavljaju.

Njihovo bezbrižno korištenje ključeva moglo bi dovesti do tragedije jer je mračna bića privukla njihova moć te su počeli dolaziti u našu dimenziju. Trailer nam otkriva i stvaranje još jednog ključa u novoj sezoni, ali moći tog novog artefakta za sada nisu otkrivene. Uključivanje novog ključa u priču nije dio originalne priče iz stripova tako da možemo očekivati da će serija otići u nekom novom i nama nepoznatom smjeru.

Iako prva sezona serije nije bila mračna kao originalni strip ipak je zadovoljila gledatelje te postigla dovoljno dobar uspjeh da je odobrena i treća sezona prije premijere druge, koju ćemo na Netflixu gledati od 22. listopada.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti