Nastavak serije "Seks i grad" najavljen novim videom

četvrtak, 07. listopada 2021.

Sarah Jessica Parker u kratkoj najavi za "And Just Like That..." otkrila je kako se premijera sprema u prosincu

Foto: YouTube

U sklopu otkrivanja planova za širenje streaming servisa HBO Max na europska tržišta izdvojila se jedna novost koja je razveselila obožavatelje serije Seks i grad: njezin nastavak And Just Like That... stiže već u prosincu!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vraćaju se kao Carrie, Miranda i Charlotte na ulice Manhattana, a radnja prati njihov život i prijateljstvo koji su kompliciraniji u njihovim 50-ima, nego što su bili u 30-ima. U kratkoj najavi možemo čuti Parker kako pozdravlja obožavatelje i javlja se sa snimanja u New Yorku.

Među ostalim poznatim glumcima su Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson i Evan Handler.

HBO i HBO Max s mjesecom lipnjem imali su 67,5 milijuna pretplatnika diljem svijeta s tim da je potonji dostupan samo u Sjevernoj Americi, Latinskoj Americi i na Karibima. Tijekom 2022. godine pod HBO Max doći će 14 europskih tržišta uključujući Portugal i centralnu te istočnu Europu, među kojima se navodi i Hrvatska.

And Just Like That... u prosincu dakle stiže na HBO Max s tim da točan datum (još) nisu otkrili.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti