"Eternals" će imati premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Rimu

srijeda, 06. listopada 2021.

Akcijska avantura Chloé Zhao bit će prikazana u sklopu završne večeri, a u kina stiže tjedan i pol kasnije

Foto: YouTube

Novi film studija Marvel, akcijska avantura Eternals, zatvorit će Međunarodni filmski festival u Rimu.

Treći po redu film iz Faze 4 u Marvel Cinematic Universeu (MCU) tako će premijerno biti prikazan u nedjelju, 24. listopada na spomenutom festivalu prije nego što će biti predstavljen u talijanskim kinima u srijedu, 3. studenog, kad će premijeru imati još primjerice u Francuskoj, Njemačkoj i Švedskoj. U Sjevernoj Americi i Velikoj Britaniji film će startati dva dana kasnije, 5. studenog.

Iz Rima su još javili kako će na premijeri sudjelovati i netko iz filmske ekipe, no nisu specificirali tko. Redateljica filma Chloé Zhao već je bila u Italiji tijekom rujna kao članica žirija na Venecijanskom filmskom festivalu.

Najnoviji Marvelov naslov donosi priču o besmrtnoj izvanzemaljskoj rasi zvanoj Eternals koji u tajnosti žive na Zemlji već tisućama godina, a svatko od njih ima različite moći; od super snage do letenja. Oni će se morati udružiti kad čovječanstvu zaprijeti drevna sila zvana The Deviants. Glumačku postavu čine Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Kit Harington, Salma Hayek i Angelina Jolie.

Međunarodni filmski festival u Rimu ove se godine održava od 14. do 24. listopada i slavi životni rad filmaša Quentina Tarantina i Tima Burtona. Film Eternals kod nas je preveden Vječnici i u hrvatska kina stiže 4. studenog, a neki je dan objavljen još jedna u nizu najava za film koju donosimo u nastavku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti