Nova sezona "Mrtvozornice" na našim malim ekranima

subota, 02. listopada 2021.

Od ponedjeljka, 4. listopada, gledajte drugu sezonu kriminalističke dramske serije "Mrtvozornica"

U ponedjeljak, 4. listopada na Prvom programu HRT - HTV 1 u 15:55h se prikazuje 1. epizoda serije Mrtvozornica. Pratimo drugu sezonu BBC-jeve serije o policijskim istragama čija se radnja odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u devonski gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica.

Jane Kennedy je mrtvozornica koja zajedno sa svojom starom ljubavi detektivom Daveyjem istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrtne slučajeve. U svakoj je epizodi nakon otkrića mrtvog tijela čeka nov i intrigantan slučaj koji mora istražiti.

Janeina suosjećajnost i izraženi instinkti pomažu joj da stekne uvid u tajne i komplicirane odnose iza svake smrti. U seriji se isprepleću borba protiv kriminala, opasnost te toplina i veselost Janeina odnosa s kolegama, obitelji i mjesnim stanovništvom. I u ovoj sezoni osjećamo snažnu kemiju između nje i Daveyja. Hoće li ponovno planuti ljubav?

Jane se mora suočiti s vlastitim strahom od visine kad ona i Davey istražuju padobransku nesreću. Otkrivaju da je netko dirao opremu.

Naslovne uloge tumače Claire Goose, Matt Bardock, Grace Hogg-Robinson, Beatie Edney, Ivan Kaye i Oliver Gomm. Autorica je Sally Abbott.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti