Manje zombija, ali više pljačke u najavi za "Army of Thieves"

utorak, 28. rujna 2021.

Uz službeni trailer poznat je i datum premijere krajem listopada

Foto: YouTube

Nakon kratkog teasera krajem srpnja kojim je Netflix najavio prequel filma Army of the Dead sad je stigaoslužbeni trailer u trajanju od skoro dvije i pol minute!

Manje zombija, ali više obijanja sefova čeka nas u akcijskom kriminalističkom hororu Army of Thieves čija je radnja vremenski smještena prije događaja iz Army of the Dead, na sam početak zombi apokalipse. Genijalac za otvaranje sefova Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer), kojeg smo zavoljeli u originalnom filmu, jedan je od glavnih aktera u prequelu.

Avantura kreće kad tajanstvena Gwendoline (Nathalie Emmanuel) Ludwigu ponudi posao života i to tako da se pridruži ekipi kradljivaca koju čini Interpolovi najtraženiji kriminalci, a sve kako bi izveli legendarnu i gotovo nemoguću pljačku obijanja sefova diljem Europe. Jedini problem: u pozadini je krenula zombi apokalipsa!

Redatelj originalnog filma Zack Snyder sa suprugom Deborah Snyder (koja je film nazvala Dobar posao u Italiji, ali sa zombijima) jedni su od producenata, a ovo je navodno sami početak Snyderovog takozvanog zombieversea. Schweighöfer je režirao film prema scenariju Shaya Hattena. U ostalim ulogama su Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan i Jonathan Cohen.

Army of Thieves na Netflix stiže 29. listopada.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti