Gledajte hvaljenu krimi seriju "Od krvi i mesa"

subota, 25. rujna 2021.

Na Hrvatsku radioteleviziju večeras stiže prva epizoda hvaljene kriminalističke serije "Od krvi i mesa"

U subotu, 25. rujna, na Drugom programu HRT - HTV2 u 22:45h se prikazuje 1. epizodu serije Od krvi i mesa (Flesh & Blood).

Ovaj originalna i hvaljena kriminalistička serija suvremena je priča o troje odraslih braće i sestara, a bavi se univerzalnim temama međuljudskih odnosa, povjerenja, odanosti i ljubavi u svjetlu događaja koji će dovesti do zločina i tragedije kao i onoga što slijedi nakon nje.

Ionako nesređeni životi Helen, Jakea i Natalie dodatno se zakompliciraju kad u život njihove majke, odnedavno udovice, uđe novi muškarac. Time je sve dovedeno u pitanje, obiteljska kuća, nasljedstvo i sretna sjećanja iz djetinjstva pa brat i sestre odluče saznati nešto više o njemu.

A tu je i Mary, koja živi u susjedstvu već 40 godina. Za nekoga tko nije član obitelji, Mary pokazuje preveliko zanimanje za njihovu obiteljsku dramu. Hoće li ih neriješeni sukobi iz prošlosti i komplicirani životi spriječiti da se ponovno zbliže?

1. epizoda: Život odraslih sestara i brata okrene se naglavačke kad njihova majka, odnedavno udovica, obznani da se zaljubila u muškarca u čije motive oni odmah posumnjaju.

Uloge tumače Imelda Staunton, Francesca Annis, Stephen Rea, Russell Tovey.

Scenarij Sarah Williams, režija Louise Hooper, odabrala Martina Rajšek.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti