Predstavljena klasična, dirljiva priča o Tomu Hanksu, njegovom robotu i psu

utorak, 21. rujna 2021.

Znanstveno-fantastični film "Finch" na Apple TV+ stiže u studenom, danas imamo prvi trailer

Apple TV+ je predstavio prvi trailer za najnoviji film Toma Hanksa, koji nosi naziv Finch. Znanstveno-fantastična avantura na prvi pogled izgleda kao kombinacija filmova Wall-E i Marsovac, u kojem Finch (Hanks) mora preživjeti nakon što ostane zadnji čovjek na Zemlji.

Michael Sapochnik drži redateljsku palicu filma, koji se temelji na originalnom scenariju koji potpisuju Craig Luck i Ivor Powell. Legendarni redatelj Robert Zemeckis na projekt je uključen kao producent.

Objavljen je i službeni sinopsis koji nam otkriva radnju filma:

U filmu Finch čovjek, robot i pas oforme neobičnu obitelj u moćnoj i dirljivoj avanturi o misiji jednog čovjeka koji se mora pobrinuti da njegov pas bude zbrinut nakon što njega više ne bude. Hanks se nalazi u ulozi Fincha, inženjera robotike i jednog od rijetkih preživjelih kataklizmične solarne katastrofe koja je opustošila svijet. No Finch, koji živi u podzemnom bunkeru već cijelo desetljeće, stvorio je svoj vlastiti svijet sa svojim psom Goodyearom. On stvori i robota, kojem glas posuđuje Caleb Landry Jones, kako bi se brinuo o Goodyearu kad on više ne bude mogao.

Ovaj neobičan trojac kreće na opasno putovanje kroz opustošeni američki zapad, a Finch želi pokazati svoj izum, koji nosi ime Jeff, te sreću i čudo onoga što znači biti živ. Njihovo putovanje prepuno je izazova, ali i humora te je za Fincha teško poticati svoje suputnike dok se istovremeno snalazi u opasnom novom svijetu.

Film je sa snjimanjem krenuo još u veljači 2019. godine, a plan je bio film izbaciti još prošlog listopada no pandemija je pomrsila te planove tako da će Finch na Apple TV+ stići tek 5. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti