Otkriven prvi pogled na novu Amazonovu seriju "The Wheel of Time"

ponedjeljak, 06. rujna 2021.

Nova epska fantastična serija adaptacija je istoimenog književnog serijala Roberta Jordana

Amazon je napokon objavio prvi trailer za svoju nadolazeću adaptaciju The Wheel of Time, temeljenu na istoimenom književnom fantasy serijalu autora Roberta Jordana. Iako smo već imali priliku kako recimo izgleda Rosamund Pike u ulozi Moiraine Damodred ili Daniel Henney kao al'Lan Mandragoran, tek nam prvi trailer otkriva svijet koji nas čeka.

Prvi trailer počinje uz naraciju Moiraine, koja citira dio koji bi fanovim književnog serijala trebao biti poznat. Trailer nam otkriva naše protagoniste koji bezbrižno odrastaju u selu Edmond's Field, nesvjesni kako će im se životi promijeniti.

Službeni sinopsis serije otkriva nam što nas čeka:

Smještena u rasprostranjeni, epski svijet u kojem magija postoji, ali ju mogu koristiti samo određene žene, priča prati Moiraine, članicu vrlo moćne i isključivo ženske organizacije imena Aes Sedai, dok dolazi u mali grad Two Rivers. Tamo kreće na opasno putovanje diljem svijeta s petero mladi muškaraca i žena, od kojih je jedno proročanstvom najavljeni Dragon Reborn, koji će ili spasiti ili uništiti čovječanstvo.

Uz Pike i Henneyja u seriji će također glumiti Josha Stradowski kao Rand al'Thor, Marcus Rutherford kao Perrin Aybare, Zoë Robins kao Nynaeve al'Meara, Barney Harris kao Mat Cauthon, Madeleine Madden kao Egwene al'Vere, Michael McElhatton kao Tam al'Thor i Álvaro Morte kao Logain Ablar, a tu su još i Maria Doyle Kennedy, Priyanka Bose, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Clare Perkins te Kae Alexander.

Uta Briesewitz drži redateljsku palicu prve dvije epizode, koje ćemo na Amazonu moći gledati 19. studenog. Iako prva sezona još nije ni krenula s prikazivanjem već je dobila svjetlo i za drugu sezonu.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti