Najveći slučaj do sad u finalnoj sezoni "Goliatha"

četvrtak, 26. kolovoza 2021.

Posljednja sezona odvjetničke drame predstavljena prvim trailerom, donosi borbu protiv farmaceutske industrije

Amazon Prime je objavio službeni trailer za finalnu sezonu serije Goliath. Odvjetnička dramska serija premijeru je imala 2016. godine, a u glavnoj ulozi nalazi se dobitnik Oskara i Zlatnog globusa, Billy Bob Thornton, kao osramoćeni odvjetnik koji traži iskupljenje uzimajući slučajeve protiv velikih kompanija, zvanih "Golijat".

Za razliku od ostatka svog sadržaja, Amazon će cijelu četvrtu sezonu objaviti odjednom. Krajem rujna će svih osam epizoda finalne epizode biti dostupne gledateljima na streaming platformi.

U posljednjoj sezoni Billy se vraća svojim odvjetničkim korijenima nakon što Patty (Nina Ariadna) počne raditi u prestižnom odvjetničkom uredu u San Franciscu. Zajedno pokušavaju pobijediti jednog od američkih podmuklih Golijata: industriju opijata.

I dok se Billy bori s vlastitom kroničnom boli, a Patty se ne može otarasiti osjećaja da ju iskorištavaju, njihova odanost bit će stavljena na test, a njihovo partnerstvo naći će se na granici. U svijetu gdje novac može kupiti sve, čak i pravdu, morat će riskirati sve kako bi napravili ono što je ispravno.

U seriji Goliath još glume Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone, Haley Joel Osment i J.K. Simmons, a posljednjih osam epizoda moći ćemo gledati već 24. rujna.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti