TV Preporuke dana – Nedjelja 1.8.

nedjelja, 01. kolovoza 2021.

Početak kolovoza uz sportske sadržaje, novu dokumentarnu emisiju i puno hit filmova novijeg i starijeg datuma

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Udomi me, HTV 1 u 20:35 sati
Scenaristica i redateljica serije Maja Fišter šest je mjeseci s ekipom boravila u Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba i sudjelovala s profesionalnim hvatačima u akcijama spašavanja, puštanja ili oduzimanja životinja nesavjesnim vlasnicima, u odlascima u ambulantu, u provjeru potencijalnih udomitelja. Serija nam stoga donosi stvarne sudbine napuštenih životinja i priča njihove priče.

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Pregled rezultata, sažeci najvažnijih natjecanja, analiza uspjeha ili neuspjeha na OI u Tokiju.

FILMOVI

Warcraft, RTL u 20:10 sati
Priča nas vodi u Azeroth, u vrijeme kada su se ljudi i orci po prvi puta susreli i prikazuje obje strane tijekom sukoba koji će zauvijek promijeniti lice tog fantastičnog svijeta. U borbi dva različita svijeta naći će se dva junaka koja će odlučiti o sudbini svojih ljudi, obitelji i svoga doma.

Dok nas jackpot ne rastavi, Nova TV u 20:15 sati
Cameron Diaz i Ashton Kutcher spontani su čudaci koji nakon noći pijanstva trebaju rastavu na brzinu. No, kad on osvoji tri milijuna dolara na automatima upravo vjenčani par suprotstavlja se jedno drugomu na sudu gdje im sudac naloži da ostanu vjenčani šest mjeseci kako bi razriješili svoje probleme!

Odmor u Las Vegasu, RTL 2 u 20:15 sati
Clark je upravo dobio novčanu nagradu na poslu jer je izumio neki konzervans za hranu. Stoga odluči da svi odu u Las Vegas gdje će se dobro zabaviti, a roditelji će još proslaviti i 20. godišnjicu braka. Čim stignu u Las Vegas, počnu se nizati neprilike.

Thor: Ragnarok, Nova TV u 21:55 sati
Thor je zarobljen na drugoj strani svemira te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije što predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No, prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom– Nevjerojatnim Hulkom!

Šakal, RTL u 22:15 sati
Neuhvatljivi plaćeni ubojica Šakal dobio je od ruske mafije nalog za ubojstvo visoko pozicionirane osobe u američkoj tajnoj službi. Nemajući drugog izbora, zamjenik direktora FBI-a i hrabra časnica ruskog MVD-a angažiraju jedinu osobu koja je ikada vidjela Šakala - osuđenog IRA-inog snajperista, Declana Mulqueena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti