TV Preporuke dana – Petak 30.7.

petak, 30. srpnja 2021.

Današnja večer donosi odličan izbor filmova različitih žanrova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Olimpijske igre su vrhunac za svakog sportaša. Japan je domaćin najizazovnijim i najposebnijim Igrama u povijesti. Preglede rezultata, sažetke najvažnijih natjecanja, analizu uspjeha ili neuspjeha pogledajte u ovoj posebnoj emisiji.

Rivijera, HTV 2 u 22:15 sati
Georgina užasne Jeffa nakon što mu prizna svoju najmračniju tajnu; na vidjelo izađe i Cassandrina eksplozivna tajna, a poznato lice Georginu vrati kući.

FILMOVI

Kockar, HTV 1 u 20:10 sati
Profesor engleskog i kockar, Jim Bennett (Mark Wahlberg) stavlja sve na kocku kada uzme zajam od gangstera i ponudi svoj život kao zalog. Bennett uđe u nezakonit svijet podzemlja te poduzima najveći rizik kako bi dobio drugu priliku.

Tko preživi, pričat će, RTL u 22 sata
Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert, farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

Druga strana nade, HTV 3 u 22:05 sati
Dvije priče koje se spajaju nakon 40 minuta. Prva prati Khaleda, sirijskog izbjeglicu. Slijepog putnika na teretnom brodu koji se iskrcao u Helsinki, kako bi, iako s malo nade u uspjeh, tražio azil. U drugoj, Wikström je trgovački putnik koji prodaje muške kravate i košulje. No kada ga u kockarnici na pokeru posluži sreća, okreće leđa trgovini i kupuje restoran u najudaljenijem kutku Helsinkija.

Sabotaža, HTV 1 u 22:30 sati
Arnold Schwarzenegger je iskusni vođa elitne DEA jedinice koja upada u sigurnu kuću poznatog narko kartela. Nedugo nakon ovog uspješno obavljenog zadatka, članove njegove jedinice, jednog po jednog, ubija nepoznati ubojica.

Ruth Bader Ginsburg, HTV 3 u 23:40 sati
Ruth Bader Ginsburg iza sebe je imala opsežno pravno naslijeđe i bila je neočekivana ikona pop-kulture. Ali njezin jedinstveni osobni put do najvišeg suda u Sjedinjenim Državama u velikoj je mjeri bio nepoznat, čak i njezinim najvećim obožavateljima.

Fokus, Nova TV u 23:40 sati
Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah kliknu i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti