Prequel Snyderovog "Army of the Dead" dobio teaser trailer

utorak, 27. srpnja 2021.

Akcijski horor jednostavnog naziva "Army of Thieves" prati njemačkog otvarača sefa Ludwiga Dietera

Foto: YouTube

Prije vojske zombija i nemoguće pljačke u akcijskom hororu Army of the Dead Zacka Snydera dogodilo se više manjih pljački dok je bilo i manje zombija u prequelu Army of Thieves.

Prequel film koji nismo ni znali da nam treba u središtu radnje ima tajanstvenu Gwendoline (Nathalie Emmanuel) i genijalca za otvaranje sefova Ludwiga Dietera (Matthias Schweighöfer) kojeg smo prije nekoliko tjedana upoznali u Army of the Dead.

Schweighöfer osim glavne uloge ima i onu redateljsku, dok scenarij potpisuje Shay Hatten prema Snyderovoj priči. U traileru upoznajemo grupu oportunističkih lopova koje predvodi gore spomenuti dvojac, a čine ih još Rolph (Guz Khan), Korina (Ruby O. Fee) i Delacroix (Jonathan Cohen).

Radnja je vremenski smještena daleko prije događaja iz filma Army of the Dead, ali na sam početak zombi apokalipse. Snyder i supruga Deborah Snyder jedni su od producenata.

Ovaj prequel samo je početak Snyderovog zombieversea, a zasad je još u planu anime serija Army of the Dead: Lost Vegas koja se također odvija prije događaja iz originalnog filma Army of the Dead koji na Netflixu možemo gledati još od 21. svibnja.

Army of Thieves na Netflixu očekujemo ove jeseni, točan datum još nije poznat.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti