Disney+ objavio dirljivi video za Dan očeva

ponedjeljak, 21. lipnja 2021.

U Hrvatskoj se ovaj dan obilježava 19.3., a u većini zemalja treće nedjelje u lipnju

Foto: YouTube

Iz Disneya stiže simpatičan i dirljiv video za Dan očeva.

Iako smo u Hrvatskoj ovaj dan proslavili 19. ožujka, datum na koji se tradicionalno slavi uloga oca u većini zemalja se obilježava treće nedjelje u lipnju što je ove godine bilo 20. lipnja. Među zemljama koje Dan očeva obilježavaju u tom terminu jesu i Sjedinjene Američke Države zbog čega su u Disneyu složili kratki video zahvale očevima diljem svijeta.

Princeza i Žabac, Kralj lavova, Naprijed, Pinokio, Annie, Osvetnici: Završnica, Duša, Vaiana, Priča o igračkama 2, Raya i posljednji zmaj, Mandalorian, Snježno kraljevstvo 2, Bambi, Izbavitelji 2, Pocahontas, Black Panther, Ant-Man i Wasp, Mulan, Thor: Ragnarok, Potraga za Nemom samo su neki od animiranih i igranih filmova koji možete vidjeti u videu koji traje nešto manje od dvije minute.

" Od neumornog mijenjanja pelena do neprestanih riječi ohrabrenja i sve što se događa između, očevi mogu sve. Ovog Dana očeva slavimo Disney+ očinske likove koji su bili nadahnuće svojoj djeci da sanjaju velike snove i vjeruju u sebe ", stoji u opisu videa koji možete pogledati u nastavku te kojim iz streaming servisa Disney+ pozivaju na gledanje naslova kod njih. Navedena usluga nažalost još uvijek nije dostupna u Hrvatskoj.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti