TV Preporuke dana – Petak 18.6.

petak, 18. lipnja 2021.

U 18h pogledajte novu utakmicu HRVATSKE na Europskom nogometnom prvenstvu, a iza 20h neki od filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Švedska - Slovačka, HTV 2 u 14:50 sati

Nogomet, EP: HRVATSKA - Češka, HTV 2 u 17:50 sati
Nakon poraza u Londonu od Engleske, Hrvatska ima priliku za nove bodove. U drugom kolu skupine D naše reprezentativce u Glasgowu očekuje utakmica protiv neugodne Češke.

Nogomet, EP: Engleska - Škotska, HTV 2 u 20:50 sati

Ray Donovan, HTV 2 u 23:55 sati
Doznajemo za Abbyne posljednje dane. Ray odlazi u New York zbog eksperimentalnog medicinskog postupka koji im je možda još jedina nada. Abby ostaje sama u L. A.-u i od Terryja i Bridget traži pomoć oko najteže životne odluke.

FILMOVI

Na putu do zvijezda, RTL u 21 sati
Mlada buntovnica Beca dolaskom na fakultet pridružuje se ženskoj vokalnoj skupini The Bellas. Pomalo uštogljene i staromodne pjevačice potpuno će promijeniti svoj stil i uspeti se na ljestvici fakultetskih zvijezda. Čeka ih velika borba s muškim zborom koji je sve samo ne konvencionalan. Kako će se Becca i cure snaći ne propustite pogledati.

Zlato, HTV 1 u 21:05 sati
Tragač za zlatom Kenny Wells, pomalo očajan jer nema rezultata, udružuje se s geologom Michaelom Acostom kako bi pronašli zlato u neistraženoj džungli u Indoneziji.

Starci 2, Nova TV u 23:20 sati
Lenny se preselio sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

Šesti dan, HTV 1u 23:45 sati
Arnold Schwarzenegger glumi obiteljskog čovjeka koji je potajno kloniran i mora se boriti za svoj opstanak te pronaći način kako zaustaviti korporaciju koja ilegalno klonira ljude.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti