Stiže i četvrti film o Kapetanu Americi

srijeda, 28. travnja 2021.

Za novi film o najpopularnijem Marvelovom junaku scenarij će napraviti showrunner serije "The Falcon and the Winter Soldier"

Upozorenje: članak otkriva detalje iz finalne epizode prve sezone serije The Falcon and the Winter Soldier.

Marvelov filmski svijet ne može bez Kapetana Amerike! Iako je sudbina Chrisa Evansa u toj ulozi otkrivena na kraju posljednjih Osvetnika, Marvel ne odustaje od njegovog lika te u planu ima i novi film!

Istog dana kad je u finalnoj epizodi serije The Falcon and the Winter Soldier Anthony Mackie i službeno okrunjen za novog Kapetana Ameriku, stigle su i vijesti o novom filmu. Showrunner serije Malcolm Spellman i scenarist Dalan Musson napravit će scenarij za novi film, ali još nije otkriveno tko bi film trebao režirati.

Za sada nije poznata radnja novog filma, koji će biti prvi film s Mackiejem u naslovnoj ulozi. Tema za film u svakom slučaju ima dovoljno, ako je suditi po posljednjoj epizodi serije The Falcon and the Winter Soldier.

U finalu smo doznali kako je Sharon Carter (Emily VanCamp) zli Power Broker te da sad radi za američku vladu gdje ima priliku ukrasti vrijedne tajne. Tu je i zagonetni slučaj Johna Walkera (Wyatt Russell), koji je od Kapetana Amerike postao Američki agent i antagonist Samu i Buckyju (Sebastian Stan). Još je pitanje i što je s Valentinom Allegrom de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) i koja je njena priča? Ta ćemo pitanja vjerojatno zatvoriti u drugoj sezoni serije jer se film ne očekuje još barem godinu, dvije.

M.M.K.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti