"Castlevania" stiže svom kraju

ponedjeljak, 19. travnja 2021.

Popularna anime serija na Netflixu će završiti s četvrtom sezonom, ali bi se priča ipak mogla nastaviti

Stigla je i službena potvrda kako će Netflixova popularna anime serija Castlevania završiti s četvrtom sezonom, koja bi svjetlo dana trebala ugledati kroz mjesec dana, ali to ne bi bio kraj priče jer je navodno u planu i potencijalna nova serija smještena u isti svijet, ali s novim nizom likova.

Prva sezona izašla je 2017. godine sa samo četiri epizode, dok je godinu kasnije druga sezona imala osam epizoda, a treća sezona, koju smo imali prilike gledati prošle godine, njih deset.

Serija je dobila mnogobrojne pohvale tijekom svog prikazivanja te je bila jedan od ključnih naslova Netflixovog originalnog programa te njihova prva originalna anime serija.

Tvorac serije, scenarist i producent Warren Ellis navodno je već odavno imao scenarij za četvrtu sezonu, ali on nije dio te produkcije niti će biti uključen u potencijalne spin-off serije radi optužbi o seksualnom zlostavljanju, koje on negira, ali je svejedno uklonjen iz produkcije.

Serija prati mračnu srednjovjekovnu fantasy priču koja prati posljednjeg preživjelog iz osramoćenog klana Belmont, Trevora (Richard Armitage), koji pokušava spasiti Istočnu Europu od izumiranja pod rukom Vlada Drakule Tepesa (Graham McTavish).

Novih deset epizoda četvrte sezone na Netflix će stići 13. svibnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti