Prva službena fotografija akcijske serije o Powerpuff Girls

srijeda, 14. travnja 2021.

Dove Cameron, Chloe Bennet i Yana Perrault oživile su poznate junakinje s malih ekrana u seriji koja nosi naziv "Powerpuff"

Foto: depositphotos

The CW je objavio prvu službenu fotografiju svojih Powerpuff Girls u igranoj verziji!

Planovi za novu akcijsku seriju Powerpuff predstavljeni su još u kolovozu, a unazad nekoliko tjedana projekt se konačno pokrenuo pa je prije tjedan dana krenulo snimanje. Temeljena na mnogima omiljenoj Cartoon Network animiranoj seriji Craiga McCrackena, igrana verzija prati 20-godišnje djevojke koje žale za izgubljenim djetinjstvom koje su potratile u borbi protiv zločina. Mogu li se pomiriti i udružiti kad svijetu zaprijeti uništenje?

Glavnu glumačku postavu čine Dove Cameron kao Bubbles, Chloe Bennet kao Blossom i Yana Perrault kao Buttercup, dok će njihovog oca, profesora Drakea Utoniuma zaigrati Donald Faison. Glavni negativac animirane serije Mojo Jojo u igranoj je Joseph 'Jojo' Mondel Jr. kojeg će glumiti Nicholas Podany, Robyn Lively bit će Sara Bellum, dok će originalni narator Tom Kenny imati istu ulogu i u igranoj seriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DOVE (@dovecameron)

Bubbles (Cameron) je kao dijete osvajala američka srca, a kao odrasla djevojka još uvijek ima taj šarm u sebi tako da će je u početku više zanimati kako vratiti staru slavu, nego kako spasiti svijet. Na kraju će nas sve iznenaditi, najviše samu sebe. Blossom (Bennet) je bila ona savjesna i savršena djevojčica koja se zbog potisnutih trauma povukla u sebe tako da sad ponovno želi postati vođa – ali pod svojim uvjetima. I na kraju je Buttercup (Perrault) koja je bila ona buntovna, tako da je odrastanjem pokušavala sve ostaviti iza sebe i živjeti anonimnim životom.

Scenaristi serije su Heather Regnier i Diablo Cody, a režiju potpisuje Maggie Kiley. Zasad nije poznat datum premijere za seriju Powerpuff.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti