Vraća se serija "Fear the Walking Dead"

subota, 10. travnja 2021.

Svjetska premijera druge polovice šeste sezone serije "Fear the Walking Dead" na kanalu AMC

Šesta sezona serije Fear the Walking Dead prikazuje što se dogodilo s neobičnom obitelj ujedinjenom oko misije da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Nakon što su je Virginija (Colby Minifie) i njeni Pioniri rasturili, grupa se raštrkala po njenim dalekosežnim naseljima. Posljednje što je Morgan (Lennie James) poručio grupi na kraju pete sezone jest da „samo žive“, a u ovoj sezoni ćemo vidjeti što to točno znači za svakog od njih.

Neki će smatrati da su stabilnost i mogućnosti koje se pružaju u Virginijinim zajednicama intrigantni, neki će potonuti u mrak, dok će se drugi boriti protiv onoga što im je nametnuto. Život iza Virgnijinih zidina dovest će u iskušenje svakog od njih na različite načine, što će ih prisiliti da pronađu svoje mjesto u ovom novom svijetu.

U prvoj epizodi pod nazivom Vrata, kojom i počinje svjetska premijera, vidjet ćemo kako ponovno povezivanje sa starim prijateljem pomaže Johnu Dorieju da se izvuče iz svog najmračnijeg stanja. Po povratku u Lawton, Virginija zahtjeva odgovore.

Serija Fear The Walking Dead je bila premijerno prikazana prije točno šest godina kao preteča serije Walking Dead. Nastavak apokaliptične zombi drame duboko zaranja u nešto novo od onoga što smo navikli kada je ova tematika u pitanju. Od samog početka je stekla milijunski broj fanova širom svijeta zbog svoje neuobičajene tematike i savršene produkcije.

Glavne uloge: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson i Austin Amelio.

Ne propustite svjetsku premijeru druge polovice šeste sezone serije Fear the Walking Dead u ponedjeljak, 12. travnja u 22h na kanalu AMC.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti