Novi SF Chrisa Pratta "The Tomorrow War" u srpnju stiže na Amazon

četvrtak, 08. travnja 2021.

Iz Amazonu obećavaju kako nas čeka fenomenalan film o ratu iz budućnosti s odličnom glumačkom postavom

Foto: Instagram

Početkom godine stigla je vijest kako je Amazon Studios spreman dati nevjerojatnih 200 milijuna dolara za novu akcijsku SF avanturu Chrisa Pratta, The Tomorrow War.

Dogovor je i službeno finaliziran i navodno su zaista dali tako veliku svotu za prava na film koji produkcijski potpisuje Skydance Media, a koji je prije pandemije koronavirusa trebao distribuirati Paramount.

"Riječ je o globalnom događaju koji će iznenaditi i oduševiti naše pretplatnike diljem svijeta. Redatelj Chris McKay sjajno je osmislio ovaj jedinstveni, akcijom nabildani SF koji će gledatelje držati napetima do samog kraja i koje će dirnuti priča o ocu i kćeri", rekla je predsjednica Amazon Studiosa Jennifer Salke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Radnja filma govori o skupini putnika kroz vrijeme koji dođu iz 2051. godine kako bi svijetu prenijeli hitnu poruku: 30 godina u budućnosti čovječanstvo gubi globalni rat protiv smrtonosne izvanzemaljske vrste, a jedina nada za opstanak im je da se vojnici i civili iz sadašnjosti prebace u budućnost kako bi pomogli u borbi. Među regrutiranima nalazi se i profesor Dan Forester (Pratt) koji se udružuje s briljantnom znanstvenicom Romeo (Yvonne Strahovski) i otuđenim ocem Sladeom (J.K. Simmons) kako bi zajedno ponovno napisali budućnost planeta.

Scenarij je napisao Zach Dean, a u ostalim ulogama su Betty Gilpin, Keith Powers, Mike Mitchell i Sam Richardson.

The Tomorrow War na Amazonu će biti dostupan od 2. srpnja. Još uvijek čekamo prvi službeni trailer.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti