Ivana Banfić i Velimir napustili show: Pjevačica se rasplakala zbog sina Jana

petak, 02. travnja 2021.

Poznata pjevačica nije uspjela suzdržati suze nakon ispadanja iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

U sinoćnjoj emisiji kulinarskog showa Tri, dva, jedan - kuhaj! pred kandidatima je bio zadatak Šparing u kojem moraju pripremiti toplo jelo, glavno jelo i desert u 75 minuta, a par koji bude imao najmanji zbroj bodova tijekom cijelog tjedna napustit će show.

No prije kuhanja, dva najbolja para, a to su Mirela i Ljuba te Josip i Danijela, dobila su priliku sudjelovati u 3,2,1 – kvizu u kojem su morali zavezanih očiju pogađati namirnice na žlicama.

U ukupnom zbroju Danijela je bila puno bolja te je odgonetnula čak osam namirnica, a nagrada im je bila da ne moraju pripremati toplo predjelo.

Kao i obično kad nemaju recept, a naročito kad je riba u pitanju, parovi uglavnom nisu imali ideju što pripremiti. I Bee i Velimir nisu prepoznali da su dobili oslića pa su čekali što će drugi kandidati raditi kako bi ih slijedili, no Pažanin je prilikom obilaska njihove radne jedinice bio poprilično nezadovoljan načinom na koji je riba filetirana.

Nije puno bolje bilo ni kod ostalih kandidata, a pomutnju su unosili i članovi žirija svojim savjetima koji su uglavnom bili u suprotnosti s idejama kandidata.

Panika se očitovala i u prljavim radnim jedinicama za koje se negativni bod zaradile Jozefina i Ksenija te Joško i Jazz.

Prve su pred žiri došle Jozefina i Ksenija, koje su pripremile kozice s češnjakom i kruščićem, oslića iz pećnice s povrćem te kao desert krušku u košarici.

„Kozice su ukusne, fali malo moći, mogli ste dodati malo maslinovog ulja. U glavnom jelu fali umak, pire je jako dobar. Desert je jako atraktivan i jako je dobar biskvit“, zaključio je Špiček. Pažanin je bio jako zadovoljan desertom, a Željkina glavna zamjerka je bila manjak umaka. Dame su za svoja jela dobile 20 bodova.

Jazz i Joško pripremili su pohane kozice s bijelim žgancima, filet oslića s povrćem i drobljenac s kruškom.

„Kod predjela se vidi da ste bili u konfunziji, desert je vrlo zanimljiv, pogotovo u kombinaciji s hladnom kremom“, komentirala je Željka.

„Glavno jelo je O.K., ali previše je bilo namirnica koje su vas zbunile, bolje bi bilo da ste išli na lešadu“, kazao je Pažanin. Par je dobio 20 bodova.

Mirela i Ljuba su samouvjereno išle pred žiri noseći svoja jela: pohane kozice s brokulom i mrkvom, molom s krumpirom te grizom iz pećnice.

„Predjelo je simpatično, ali dominira sol. Pire s brokulom i mrkvom jedan je od boljih. Desert je lijepo zapečen, ali je uz šumsko voće bilo nepotrebno mango dodavati“, komentirao je Špiček. Glavno jelo je po Željkinoj ocjeni bilo jednostavno, ali unatoč tome bila je zadovoljna.

Dame su dobile 25 bodova i bile su jako zadovoljne.

Danijela i Josip pripremili su varivo od oslića i kozica te keksiće od slanutka i kikirikija.

„Kod juhe dominiraju kozice, oslić nema svrhu. Kolač je odličan, ali serviranje je loše“, komentirao je Špiček.

Pažanin je bio puno kritičniji jer je smatrao da njihovo glavno jelo nije glavno jelo s obzirom da je bila riječ o juhi, a i kekse nije smatrao desertom. Dobili su 16 bodova.

I Bee i Velimir su pripremili kraljevske njoke s kozicama, pohani mol s povrćem te nabujak od griza sa šumskim voćem.

„Tehnički ima puno problema, ali je hrabrost napraviti te njoke. Da ste ih samo još malo zapekli u tavi, bilo bi potpuno drugo jelo. Desert me vratio u mladost, kod babe. Odlično!“ komentirao je Pažanin.

Najviše zamjerki je bilo za glavno jelo jer je oslić bio loše filetiran. Dobili su 16 bodova te je bilo jasno da oni napuštaju show.

No još su svoja jela trebali pokazati Ivana i Aki, koji su napravili rižoto, za glavno jelo pohani oslić te crumble od šumskog voća.

„Rižoto je dobar, iznenadilo me da je toliko dobar, ali riži fali još minuta ili dvije“, komentirao je Pažanin. Žiri je u načelu bio zadovoljan s njihovim jelima te su dobili 21 bod.

Iako su I Bee i Velimir napustili show, nisu bili nezadovoljni.

„Predivno iskustvo, jako zahtjevno i zapravo jedan novi svijet“, prokomentirala je Ivana na kraju te kroz suze rekla da je u show došla zbog svog sina Jana za kojeg vjeruje da je buduća zvijezda kulinarstva.

A finalni tjedan Tri, dva, jedan – kuhaj! u kojem će se saznati i pobjednik ili pobjednica showa starta u ponedjeljak u 21 sat.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti