CBS osigurao još tri sezone svojoj seriji "Mladi Sheldon"

četvrtak, 01. travnja 2021.

Prequel "Teorije velikog praska" veliki je hit za ovu mrežu, a trenutno je aktualna 4. sezona

Foto: YouTube

Ekipa serije Mladi Sheldon ne treba strahovati za njezinu sudbinu dulje vrijeme jer su u CBS-u odlučili kako će imati još (barem) tri sezone.

Serija je prequel (prednastavak) jedne od najpopularnijih humorističnih serija ikada Teorija velikog praska, a s prikazivanjem je krenula 2017. godine te je odmah ostvarila odlične rezultate gledanosti. Ovim produženjem gledat ćemo je barem do 2024. godine. Ovo nije prvi put da je serija dobila nekoliko novih sezona, slično se dogodilo 2019. godine kad joj su joj bile osigurane dvije sezone.

"Pod stručnim vodstvom tvoraca Chucka Lorrea i Stevea Molara ova nevjerojatna glumačka postava i talentirani scenaristi uspjeli su u potpunosti oživjeti naše divne likove. Mladi Sheldon dominira kad je u pitanju emitiranje humorističnih serija i jedna je od najbolje ocijenjenih sadržaja koji se prikazuju četvrtkom na našem kanalu. Humor, toplina i ljubav obitelji Cooper privlači milijune obožavatelja koji nas prate svaki tjedan i jako smo sretni što ćemo imati priliku vidjeti što nam nose nove sezone za Sheldona i ostale", rekao je u službenoj izjavi predsjednik za CBS Entertainment Kelly Kahl.

Radnja serije prati 10-godišnjeg Sheldona Coopera (Iain Armitage) koji vodi svakodnevnu borbu kako bi se uklopio u svoju obitelj i među razredne kolege u Istočnom Teksasu. Kao naratora serije slušamo Jima Parsonsa koju je ulogu odraslog Sheldona imao u Teoriji velikog praska, dok su u ostalim ulogama Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord i Matt Hobby.

Trenutno je aktualna četvrta sezona serije Mladi Sheldon te je danas na rasporedu 12. epizoda. Peta sezona očekuje se u sezoni 2021/2022.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti