Nove "Pustolovine Frankie Drake" uskoro na programu Epic Drama

ponedjeljak, 15. ožujka 2021.

Pustolovine neustrašivih istražiteljica nastavljaju se i u novoj, četvrtoj sezoni

Radnja serije Pustolovine Frankie Drake smještena je u Toronto 1920-ih godina, a prati jedine privatne detektivke u gradu koje preuzimaju slučajeve koje policija ne želi. Agencija Privatne detektivke Drake i pustolovine neustrašivih istražiteljica nastavljaju se i u novoj sezoni, u kojoj istražuju zanimljive, a često i složene slučajeve, sukobljavaju se s opasnim neprijateljima te istovremeno pokušavaju pronaći ravnotežu sa svojim sve burnijim privatnim životima.

Premijeru četvrte sezone možete pogledati diljem središnje i istočne Europe na programu Epic Drama u utorak, 23. ožujka, u 21:00 sat.

Na početku nove sezone, neustrašive detektivke i najbolje prijateljice Mary Shaw i Flo Chakowitz lutaju šumom u igri koja ubrzo postaje smrtonosna. Od divljine do visokog društva, od tajnog cabareta do tvornice slatkiša, Frankie i Trudy istražuju ubojstva, otmice, pljačke i trovanja.

Zahvaljujući svojim ovlastima kao službenice za očuvanje ćudoređa, Mary može pretraživati policijske dosjee i zna o čemu se razgovara iza zatvorenih vrata, dok Flo pomaže s izvješćima s obdukcija, znanstvenim eksperimentima i najnovijim medicinskim vještinama. Unatoč užurbanom profesionalnom životu, članice ekipe imaju vremena i za privatne obveze.

Zabavi i uzbuđenjima u novoj sezoni svoj doprinos daju dobro poznata lica, Frankie Drake (Lauren Lee Smith), Trudy Clarke (Chantel Riley), Mary Shaw (Rebecca Liddiard) i Flo Chakowitz (Sharron Matthews), kao i novi prijatelji i sjajne gostujuće zvijezde, među kojima su i popularni likovi iz serija Detektiv Murdoch i Schitt's Creek!

Dobrodošlicu natrag poželjet ćemo Frankiejinoj majci Nori (Wendy Crewson) i polubratu Jacku (Dillon Casey), Trudyjinoj majci Mildred (Karen Robinson) i prijatelju iz djetinjstva Boyzeyju Pembrokeu (Mark Taylor). U živopisnoj su glumačkoj postavi i Frankiejin dečko, vozač trkaćih automobila iz Europe Alessandro Contento (Johnathan Sousa); novi susjed, zagonetni stolar Sebastian West (Mac Fyfe); Maryjina ljubav, društveni aktivist i novinar Steven Reid (Ben Sanders) te Floina nećakinja sa sela Ellie (Jamie Bloch). Naravno, uz „dobre momke“ upoznat ćemo i živopisnu ekipu negativaca – od kojih su neki vrlo bliski našim junakinjama.

Pustolovine Frankie Drake uvijek donose opasnosti, velika uzbuđenja, intrige i prijateljstva, a nova vas sezona neće razočarati! Frankie ima novog dečka, vozača trkaćih automobila iz Europe, Trudy tek što nije ostvarila svoje snove o „domu, slatkom domu“, Mary se zaljubljuje u pogrešnog muškarca, a Flo zasniva obitelj. Zahvaljujući već tradicionalno upečatljivim izvedbama naše četiri dive, četvrta sezona nudi još jedan uzbudljiv pogled u „lude dvadesete“.

Premijeru u središnjoj i istočnoj Europi pogledajte na programu Epic Drama u utorak, 23. ožujka, u 21:00 sat.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti