Još jedan pogled na "Jupiter's Legacy" - stigla je nova najava

utorak, 02. ožujka 2021.

Teaser ne otkriva puno, već je riječ o ilustriranim scenama originalnog crtača Franka Quitelya

Foto: YouTube

Skoro tjedan dana nakon prvog teaser trailera za Jupiter's Legacy streaming servis Netflix donosi nam novi u kojem možemo dobiti malo bolji pogled na novu seriju o superjunacima.

Naravno, riječ je o seriji prema stripovima Marka Millara i Franka Quitelya, a teaser neće otkriti puno o samoj seriji: originalni crtač stripova Frank Quitely nacrtao je kako će to otprilike izgledati i ilustrirane scene pretvaraju se u igrane.

Jupiter's Legacy govori o prvoj generaciji superjunaka koji su svijet činili sigurnim mjestom skoro cijelo jedno stoljeće, a sad je vrijeme da ih naslijede njihovi potomci. Tako će druga generacija morati opravdati to naslijeđe, zaštiti svijet i pronaći sebe.

"Sve je to znanstvena fantastika. Možemo to ukratko svesti na ovo: što ako bi se najkul lik na svijetu, poput Supermana, oženio s najkul ženom, kao što je to primjerice Wonder Woman, i kad bi ispalo da bi njihova djeca bila užasna, nešto u stilu Kardashiana?", objašnjava Millar za Entertainment Weekly i pita se što će se dogoditi ako potomci odluče prekinuti tradiciju koji su stvorili njihovi roditelji. "Zamislite Izbavitelje, samo da su im djeca bila užasna", rekao je.

Glumačku ekipu čine Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade i Matt Lanter.

Serija Jupiter's Legacy imat će osam epizoda, a na Netflixu je premijerno očekujemo 7. svibnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti