Pogledajte trailere za kontroverzni intervju Harryja i Meghan s Oprah

utorak, 02. ožujka 2021.

Specijal "Oprah with Meghan and Harry" bit će emitiran 7.3. na CBS-u

Foto: YouTube

Ovu nedjelju CBS će prikazati poseban intervju koji je Oprah Winfrey napravila s princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle, jednostavno nazvan Oprah with Meghan and Harry.

Jučer su objavljene prve najave za intervju koje su odmah izazvale razne reakcije gledatelja, koji su mahom šokirani onime što je princ Harry izjavio. Naime, otvoreno je usporedio ponašanje prema supruzi i nekada prema njegovoj majci, princezi Diani. Izrazio je i zabrinutost "da se povijest ponavlja", te zaključio da je jedina razlika između njegove majke i supruge činjenica što on i Meghan "imaju jedan drugoga". Navedeno možete čuti u sljedećoj najavi:

U drugoj najavi Oprah otvoreno postavlja pitanje Meghan Markle "je li bila tiho ili su je ušutkali", te gledateljima daje do znanja kako nijedna tema u intervjuu nije zabranjena. Oprah i Meghan su prijateljice, a Oprah je 2018. godine bila i na njihovom vjenčanju. Par u intervjuu govori i o odluci da se presele u Sjedinjene Države te o svojim budućim planovima.

Zbog kontroverzne tematike i činjenice da britanska kraljevska obitelj nije odobrila intervju zasad nije poznato hoće li specijal uopće biti prikazan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Podsjetimo, princ Harry odstupio je sa svojih kraljevskih dužnosti kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od opasnog ozračja koje su mediji stvorili u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njegova majka, princeza Diana, smrtno je stradala u tragičnoj automobilskoj nesreći godinu dana nakon što se razvela od princa Charlesa i time izgubila kraljevske titule zbog čega princ Harry naglašava kako se boji da će se povijest ponoviti.

Što će sve (kontroverzno) donijeti specijal Oprah with Meghan and Harry saznat ćemo 7. ožujka kad će biti premijerno prikazan na CBS-u. Drugu najavu također pogledajte u nastavku.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti