Netflix predstavio "News of the World" s Tomom Hanksom

utorak, 02. veljače 2021.

Za 8 dana film će biti dostupan na svim tržištima

Foto: YouTube

Dosad smo mogli vidjeti nekoliko najava za akcijsku dramu News of the World, ali jučer je stigla najnovija i to u suradnji Universala i Netflixa na čijem će se streamingu uskoro naći.

Glavna zvijezda filma je Tom Hanks koji glumi kapetana Jeffersona Kylea Kidda, ratnog veterana koji pet godina nakon Građanskog rata u Teksasu slučajno sretne Johannu (Helena Zengel), 10-godišnju djevojčicu koja je oteta prije šest godina. Johanna treba biti vraćena pravoj obitelji protiv svoje volje, a taj zadatak dobit će upravo Kidd. Njih će dvoje proći skoro 200 kilometara po divljini i naći se u najnevjerojatnijim situacijama kako bi pronašli mjesto koje će oboje zvati domom.

Režiju i scenarij potpisuje Paul Greengrass (22 July, Jason Bourne, Kapetan Phillips), a u ostalim ulogama su Tom Astor, Andy Kastelic, Ray McKinnon, Mare Winningham i Jeffrey Ware.

Tom Hanks je krajem prošle godine u nekoliko intervjua naglasio kako shvaća prelazak velike većine filmove na razne streaming servise te da vjeruje kako će kina preživjeti pandemiju, ali kako je moguće da će manji filmovi i nakon pandemije redovito dolaziti na streaminge, dok će blockbusteri biti rezervirani za kina.

Drama News of the World od 25. prosinca prikazuje se u odabranim američkim kinima i na Netflixu na nekim tržištima, a globalno će se na tom streamingu naći 10. veljače. Kritičari su film pozitivno ocijenili, a snimljen je prema istoimenom romanu Paulette Jiles iz 2016. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti