Worf želi svoju seriju!

utorak, 26. siječnja 2021.

Glumac Michael Dorn, koji je utjelovio Worfa u "Star Trek" serijama, napravio je scenarij za seriju o Worfu i Klingoncima

Jedna od zvijezda serije Zvjezdane staze: Nova generacija, glumac Michael Dorn, želi se vratiti u franšizu te već neko vrijeme pokušava nagovoriti producente na stvaranje serije o kapetanu Worfu. Worf bi u njegovoj seriji bio kapetan Klingonskog broda, a serija bi bila usmjerena na Klingonsku kulturu.

Tijekom nedavnog razgovora za Trek Movie stranicu, Dorn je otkrio u kakvom je stanju projekt:

"Postoji interes pa ga nema. Onda opet postoji pa opet nestane. Prije par godina smo mislili da će krenuti dalje, ali nije, tako da sad ne znam jesu li odustali od ideje, ali ja sigurno nisam. Mislim da propuštaju fantastičnu priliku uključiti u Zvjezdane staze nešto što je oduvijek bilo dio leksikona Zvjezdanih staza, a to su Klingonci."

Worf serija bila bi usmjerena na Worfa nakon odlaska iz Zvjezdane flote kada se vratio u Klingonsko carstvo. Dornova ideja jest umjesto gledati Klingonsko carstvo iz pozicije Zvjezdane flote, okrenuti uloge i promatrati Zvjezdanu flotu s Klingonske strane.

"U suštini Klingonci trebaju odlučiti hoće li umrijeti s mačem u rukama i izumrijeti ili će se prilagoditi vremenu i pristati na promjene. Worf bi bio taj koji ih nagovara na promjene jer je to znak pravog ratnika. S tim promjenama u njihovom se svijetu odjednom pojavljuju i druge rase, a planeti koji su dio Klingonskog carstva mogu promijeniti svoj status. Worf je taj koji to sve nadgleda.", otkrio je Dorn.

S obzirom na to da u posljednje vrijeme postoji pojačano iskorištavanje svih franšiza za potencijalne nove projekte, mogućnost da se ispuni Dornova ideja o samostalnoj Worf seriji nije nemoguće. Službene odluke za sada još nisu poznate.

M.M.K.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti