Prequel serije "The Witcher" našao glavnu glumicu

utorak, 26. siječnja 2021.

Jodie Turner-Smith bit će glavna zvijezda nove serije koja nosi naziv "The Witcher: Blood Origin"

Foto: PR Photos

Netflix već nekoliko mjeseci radi na prequelu jedne od svojih najgledanijih serija The Witcher, a čini se kako su konačno našli glavnu glumicu: riječ je o Jodie Turner-Smith.

The Witcher: Blood Origin bit će limitirana serija sa šest epizoda čija je radnja smještena u vilenjački svijet 1200 godina prije događaja iz originalne serije. Blood Origin će ispričati priču izgubljenu u vremenu i to o stvaranju prvog prototipa Witchera i o događajima koji su doveli do ključne konjunkcije sfera kad su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedan.

Jodie Turner-Smith trebala bi se naći u ulozi Éile, elitnoj ratnici s glasom božice koja je napustila svoj klan i položaj kraljičine čuvarice kako bi slijedila svoje srce i postala nomadska glazbenica. Veliki obračun na kontinentu prisilit će je da se vrati u potrazi za osvetom i iskupljenjem.

Autorica i showrunnerica The Witchera Lauren Schmidt Hissrich sudjelovat će u produkciji nove serije Blood Origin čiji će showrunner biti Declan de Barra. Ostale glumačke uloge još nisu poznate.

The Wither s Henryjem Cavillom trenutno se nalazi u produkciji svoje druge sezone čije je snimanje već nekoliko puta bilo prekidano zbog pandemije koronavirusa pa tako datum premijere nije poznat ni za njega, niti za prequel.

Jodie Turner-Smith nedavno smo mogli vidjeti u napetoj kriminalističkoj drami Queen & Slim u kojoj je glumila naslovnu ulogu s Danielom Kaluuyaem, a uskoro ćemo će moći gledati u akcijskoj avanturi Without Remorse s Michaelom B. Jordanom (Amazon), te u SF drami After Yang s Colinom Farrellom (A24).

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti