Obitelj Mitchell u borbi protiv tehnologije stiže na Netflix

ponedjeljak, 25. siječnja 2021.

Animirana avantura "The Mitchells Vs. The Machines" ipak preskače kina i stiže izravno na streaming servis

Za sve one koji su ove godine u kinima očekivali novi animirani film u produkciji Phila Lorda i Chrisa Millera The Mitchells Vs. The Machines, danas dobivaju potencijalno dobre vijesti! Kako biste pogledali novu animiranu avanturu, nećete morati izlaziti iz udobnosti svog doma jer The Mitchells Vs. The Machines stiže na Netflix!

Film je s kino distribucijom trebao krenuti još u rujnu prošle godine no pandemija koronavirusa poremetila je te planove tako da je Sony sada odlučio sklopiti dogovor s Netflixom kako bi film barem ugledao svjetlo dana na najpopularnijem streaming servisu.

Animirani film prati jednu prosječnu obitelj na putovanju koja se mora suočiti s neočekivanim okolnostima. Kada kreativna Katie (Abbie Jacobson) upadne u filmsku školu koju je željela, odluči putovati avionom na drugi kraj zemlje, ali njen otac Rick (Danny McBride) odlučuje kako bi bilo najbolje da obitelj krene zajedno na putovanje automobilom. Uz Katie i Ricka tu je i ludo pozitivna mama Linda (Maya Rudolph), Katiein mlađi brat Aaron (redatelj filma Mike Rianda) i njihov šašavi mali pas Monchi.

Njihovo zajedničko putovanje odjednom poremeti tehnološki ustanak: diljem svijeta elektronički uređaji koje ljudi vole - od mobitela i kućanskih aparata do inovativne nove linije osobnih robota - odlučuju da je vrijeme da uzmu stvari u svoje ruke. Uz pomoć dva pokvarena robota obitelj Mitchell morat će prijeći preko svojih problema kako bi zajedničkim snagama spasili jedni druge i cijeli svijet.

Za sada još nije poznato kada bi se film trebao naći na Netflixu, ali je svakako u planu ove godine.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti