TV Preporuke dana – Nedjelja 24.1.

nedjelja, 24. siječnja 2021.

Večeras pogledajte novu epizodu emisije Roberta Knjaza, utakmicu sa SP-a u rukometu, seriju "Ime ruže" ili neki od filmova

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 24. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sati
Jedan je neprestano pod svjetlima reflektora dok drugi šuti i radi. Jednim su se dičili Aleksandar Veliki, Džingis-kan i Napoleon, a drugim se dičio Isus. Pogodili ste, riječ je o konju i magarcu!

SP u rukometu: Portugal – Francuska, RTL u 20:25 sati

Ime ruže, HTV 2 u 22:15 sati
Brutalni dominikanski inkvizitor Bernard Gui, na putu u opatiju s oružanom pratnjom, izvede krvavi pokolj u Pietraneri, selu koje se smatra utočištem dulcinejskih heretika te posve zatre Anninu obitelj.

FILMOVI

Nemoguća misija 2, Doma TV u 19:55 sati
Ethan Hunt ovog puta mora zaustaviti Seana Ambrosea u distribuciji smrtonosnog virusa imena Chimera. Znanstvenik je razvio smrtonosni virus kao i cjepivo za njega, koji padaju u ruke zločestom dečku Ambroseu, inače bivšem IM agentu.

Kišni čovjek, HTV 2 u 20:05 sati
Kada mu umre otac s kojim se nikada nije slagao, Charlie sa svojom djevojkom otputuje na sprovod. Prigodom čitanja oporuke sazna da mu je otac u nasljedstvo ostavio samo automobil i grm ruža, a 3 milijuna dolara ostavio je udruženju Cicinnati Trust. Istražujući zašto je otac donio takvu odluku, sazna da ima brata koji živi u ustanovi za psihički poremećene osobe. Raymond je autist, čita, fotografski pamti, pogotovo brojeve, no ne povezuje činjenice.

Zavjet ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Tek vjenčani mladi bračni par Paige i Leo doživi tešku prometnu nesreću nakon koje žena pada u komu. Kada se probudi postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, a njezin muž odluči ponovno osvojiti njezino srce. Na tom putu će im se ispriječiti njezini roditelji koji su gubitak pamćenja vidjeli kao "priliku" da se pomire sa svojom kćeri.

Krampus, RTL u 22 sata
Kad se njegova disfunkcionalna obitelj tijekom blagdana sukobi, mladi Max gubi sve iluzije i okreće leđa Božiću. Nije svjestan da takvo pomanjkanje blagdanskog duha oslobađa Krampusov bijes: to je demonska sila prastarog zla koja namjerava kazniti nevjernike. Otvaraju se vrata pakla i omiljene blagdanske ikone pretvaraju se u monstruozna bića, opsjedaju kuću nesložne obitelji i tjeraju njezine članove da se bore jedni za druge ako žele preživjeti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti