TV Preporuke dana – Petak 22.1.

petak, 22. siječnja 2021.

Današnja večer donosi dodjelu domaće glazbene nagrade za hit godine, novu utakmicu s SP-a u rukometu, serije i poneki film

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Cesarica - dodjela nagrade za hit godine, HTV 2 u 20:05 sati
Ovo je Hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine Cesarica 2020. Dodjeljuje se četvrti put, pod nazivom - Moj glas za hit godine. Ne zaboravimo, u ovom zahtjevnom i teškom vremenu Cesarica je i dalje neumorno promicala domaću glazbu!

SP u rukometu: Slovenija – Švedska, RTL u 20:20 sati

Ambasadorova kći, Nova TV u 21:30 sati
Akin ubrzo otkriva da je Nare u Barceloni. Budući da ga policija traži, traži načine kako doći do lažne putovnice i otići u Barcelonu. Međutim, Akin nije jedini koji saznaje kamo Nare ide.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, HTV 1 u 20:10 sati
Ovoga puta Kapetan Jack se našao u problemima iz kojih se neće tako lako izvući, kako bi ga spasili iz ralja smrti Will i Elizabeth se moraju ujediniti bivšim neprijateljem, Kapetanom Barbossom. No dok oni spašavaju Jacka svijet pirata se ruši dok morem plovi Leteći Holandez pod vodstvom Lorda Becketta.

Gravitacija ili Fantastična mladost Borisa Horvata, HTV 3 u 22 sata
Po povratku s odsluženja vojnog roka, Boris Horvat nalazi se na životnoj prekretnici. Razmišlja o studiranju, ali već ga čeka posao u likvidaturi banke u kojoj je radio i njegov otac. Boris se zaljubi u umjetnicu Anu, no kad se zaposli u banci upusti se u vezu s kolegicom Natašom...

Teška meta, RTL u 22:10 sati
Film obiluje nasiljem (u završnoj je verziji Woo na zahtjev producenata morao odustati od još eksplicitnijih prizora) koje se u najboljoj maniri hongkonških radova gotovo teatralizira, osobito kad je riječ o istočnjačkim borilačkim umijećima!

Party života, Nova TV u 23:15 sati
Svježe rastavljena nakon 23 godine braka, mama u 40-ima, Deanna, odlučuje napokon steći diplomu i pridružuje se kćeri Maddie na koledžu. Ondje na svoj način uživa u slobodi, zabavi i momcima iz bratstva otkrivajući svoje pravo ja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti