Serija "Peaky Blinders" stigla do svog kraja

utorak, 19. siječnja 2021.

Nastavljeno je snimanje šeste sezone popularne serije, koja će ujedno biti i finalna sezona

BBC-jeva hit drama stigla je do svog kraja! Serija Peaky Blinders završit će svoju priču sa šestom sezonom, ali je tvorac serije Steven Knight obećao kako će se priča nastaviti u nekom drugom obliku.

Vijest o završavanju serije sa šestom sezonom iznenadilo je mnoge jer je Knight 2019. godine u razgovoru za medije otkrio kako će serija sigurno doživjeti i sedmu sezonu. Možemo pretpostaviti da je godina dana pauze radi pandemije koronavirusa vjerojatno imala veliki utjecaj na planove za budućnost serije.

Šesta sezona nastavila je s produkcijom u Velikoj Britaniji, a mogli bismo ju gledati već krajem ove ili početkom sljedeće godine, ako požure sa snimanjem i ako ne bude dodatnih problema radi koronavirusa.

U izjavi za medije vezano za kraj Knight je rekao: "Peaky se vraća i to s praskom. Nakon prisilne odgode snimanja radi Covid pandemije, obitelj je u opasnosti i ulozi nikad nisu bili veći. Vjerujemo da će ovo biti najbolja sezona do sada i vjerujemo da će ju naši fantastični fanovi voljeti. Iako televizijska serija stiže svom kraju, priča će se nastaviti u drugom obliku."

Nije otkrio što znači drugi oblik, ali možemo pretpostaviti da u planu ima barem film, ako ne i spin-off seriju.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti