Uskoro stiže humoristična serija o životu Dwaynea 'The Rocka' Johnsona

utorak, 19. siječnja 2021.

NBC donosi zabavnu istinitu priču o odrastanju ove velike zvijezde

Foto: YouTube

Dwayne 'The Rock' Johnson osvojio je svijet hrvanja i filma, a sad je spreman osvojiti televizijski svijet!

Na male ekrane uskoro stiže njegova biografska humoristična serija jednostavnog naziva Young Rock koja donosi priču o tome kako je postao jedna od najjačih snaga u Hollywoodu. Prvi kratki teaser za seriju objavio je sam Johnson na svojim društvenim mrežama.

Serija zasad ima jednu sezonu koja se sastoji od 11 epizoda i koje će nam ispričati sve važne trenutke u njegovom odrastanju. Najveći uzor bio mu je otac Rocky Johnson, profesionalni hrvač i nositelj mnogih titula, koji je preminuo prošle godine tako da je Dwayne Johnson njemu posvetio seriju. "Šteta što moj otac nije tu da ovo vidi. Ajme kako bi bio ponosan", napisao je The Rock i dodao: "Jedva čekam da vas sve nasmijem i podijelim s vama neke životne lekcije koje sam naučio putem."

Dwayne Johnson trebao bi se pojaviti u svakoj epizodi, u međuvremenu će njegove mlađe verzije glumiti Adrian Groulx, Bradley Constant i Uli Latukefu (The Rock s 10, 15 i 18 godina). U ostalim ulogama su Stacey Leilua, Joseph Lee Anderson i Ana Tuisila. Scenarij za pilot epizodu napisali su Nahnatchka Khan i Jeff Chiang.

Premijera serije Young Rock bit će 16. veljače na NBC-u.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli therock (@therock)

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti