Nicolas Cage vs. zli roboti u krvavom traileru za "Willy's Wonderland"

ponedjeljak, 18. siječnja 2021.

Nicolas Cage provodi noć u zabavnom parku u kojem su ukleti zli roboti

Prije par mjeseci nas je produkcijska kuća Screen Media počastila s prvih par kadrova najnovijeg filmskog projekta u kojem glavnu ulogu ima Nicolas Cage, a danas imamo priliku vidjeti puni trailer za Willy's Wonderland, koji nam otkriva što sve točno čeka našeg junaka.

Kevin Lewis drži redateljsku palicu filma čiji scenarij potpisuje G.O. Parsons, a u ostalim ulogama nalaze se Emily Tosta, Ric Reitz, Chris Warner i Beth Grant.

Službeni sinopsis detaljnije nam otkriva radnju:

Tihi samotnjak (Cage) nađe se zatočen u zabačenom gradu kada mu se pokvari automobil. U nemogućnosti platiti sve potrebne popravke pristaje provesti noć u Willy's Wonderland, zabavnom parku koji je napušten, a on ga treba očistiti. Vrlo brzo otkriva kako taj zabavni park ima mračnu tajnu. Uskoro se nađe zarobljen unutar parka i prisiljen na epsku borbu s ukletim robotskim maskotama koji tumaraju hodnicima. Kako bi preživio mora riješiti baš svakog od njih.

Ako je suditi po traileru krvave borbe nam neće nedostajati, a hoće li Cage preživjeti noć i uništiti sve zle robote ćemo saznati 12. veljače kada će film biti dostupan za širu javnost.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti