Netflix predstavio trailer za drugu sezonu serije "Snowpiercer"

srijeda, 13. siječnja 2021.

Za 12 dana na streaming servisu kreće nova sezona

Foto: YouTube

Ostalo je manje od dva tjedna do premijere druge sezone serije Snowpiercer pa su TNT i Netflix objavili prvi cijeli trailer.

Nova sezona post-apokaliptične SF serije nalazi preživjele s kraja prethodne sezone koji nastoje održati mir među novo spojenim klasama. Layton (Daveed Diggs) je postao novi vođa vlaka, a zbog potencijalnog povratka vlasnika vlaka Mr. Wilforda (Sean Bean), Melanie (Jennifer Connelly) će riskirati svoj život i izići van kako bi spriječila propast Snowpiercera. Odlazak izvan vlaka donijet će joj neočekivano otkriće o kćeri za koju je mislila da je mrtva.

Prva sezona serije dobila je solidne kritike, a valja naglasiti kako se dosta razlikuje od filma po kojem je napravljena što se nekim obožavateljima nije svidjelo. Druga sezona bila je odobrena i prije premijere prve, a hoće li biti još jedne tek treba vidjeti.

Uz Diggsa i Connelly glumačku postavu nove sezone čine Rowan Blanchard, Iddo Goldberg, Alison Wright, Mickey Sumner, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Roberto Urbina, Sam Otto, Sheila Vand i Steven Ogg.

Druga sezona serije Snowpiercer na Netflix stiže u ponedjeljak, 25. siječnja. Kao što je to bio slučaj i s prvom sezonom, neće odmah biti dostupno svih 10 epizoda, već po jedna svakog ponedjeljka i tako do 29. ožujka kad je finale druge sezone.

D.Ž.

Komentari (3)
Povezane vijesti

Ostale vijesti