CineStar TV Premiere 1: Zaboravljeni princ

subota, 28. studenog 2020.

Omar Sy u ulozi oca koji nastoji ostati važan dio života svoje kćeri - 28. studenog u 20:00h na CineStar TV Premiere 1

 

PRINCE OUBLIÉ aka LOST PRINCEFrancuska, 2020., 99 min.
Režija: Michel Hazanavicius
Uloge: Omar Sy, Berenice Bejo, Francois Damiens
Kategorija: Avantura, Komedija, Obiteljski

Omar Sy, zvijezda filmova Nedodirljivi i Samba, glavna je uloga u novoj avanturističkoj komediji Oscarom nagrađenog redatelja Michela Hazanaviciusa, nagrađenog za film Umjetnik.

Sve se u Djibijevom životu vrti oko njegove voljene sedmogodišnje kćeri. Ovaj posvećeni samohrani otac nikad ne propušta njihove zajedničke trenutke poput čitanja bajki prije spavanja. Svake je večeri otac vodi u Storyland, magičnu zemlju mašte u kojoj oživljavaju bajkovite avanture u kojima je Djibi glavi junak. On je heroj njezinog života, no Djibi osjeća da se Sofijin odrastanjem njegova uloga smanjuje, te se očajnički pokušava izboriti za svoje mjesto u njezinom životu.

Pet godina kasnije, Sofija je tinejdžerica kojoj očeve priče više nisu najzabavnija stvar na svijetu već počinje sama smišljati svoje priče u kojima Djibi više nije glavni lik. Kako se njegove uloge i u stvarnom svijetu i u Storylandu počinju mijenjati, Djibi mora pronaći način da zauvijek ostane heroj života, mašte i priča svoje kćeri.

Topla, dirljiva priča o nesebičnoj ljubavi oca prema svojoj kćeri: Zaboravljeni princ - 28. studenog u 20:00h na CineStar TV Premiere 1

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti