Zvijezde "Futurame" otvorene za nastavak serije

ponedjeljak, 30. studenog 2020.

Maurice LaMarche, koji je svoj glas posudio nizu likova u seriji, otkrio je kako su svi spremni za još "Futurame"

Dobre vijesti stižu za ljubitelje animirane serije Futurama! U nedavnom razgovoru za Syfy Wire, Maurice LaMarche, iskusni glasovni glumac, koji je svoj glas posudio nizu likova u popularnoj animiranoj seriji, pričao je o potencijalnom povratku u seriju Matta Groeninga.

"Naravno da svi o tome pričamo.", rekao je LaMarche kada su ga pitali postoje li uopće razgovori o vraćanju serije. "Ako Fox smisli dobru ponudu, znam da bi Matt to rado ponovno snimao. David Cohen bi isto vjerojatno bio za."

LaMarche je bio redovan dio glasovne glumačke postave te svoj glas posuđivao nizu likova kao što su Kif, Hedonismbot, Morbo, Dr. Perceptron, Lrrr i narator njihove verzije Zone sumraka The Scary Door. LaMarche je otkrio kako bi objeručke prihvatio priliku tim likovima ponovno posuditi svoj glas.

"Moram to prepustiti Višoj sili, ali znam da su svi za to, uključujući glumačku ekipu. Bilo bi super to napraviti prije nego Billy West (glas Fryja, dr. Zoidberga i profesora Farnswortha) napuni 80 godina. Tako da se nadamo da će biti reboot Futurame jednog dana."

Uz LaMarchea i Westa, svoje glasove likovima u Futurami posudili su Katey Sagal, John DiMaggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Lauren Tom, David Herman te Frank Welker. Serija je s prikazivanjem krenula 1998. godine i kroz sedam sezona prikazano je 140 epizoda, a zadnju smo imali prilike gledati 2013. godine.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti