TV Preporuke dana – Subota 28.11.

subota, 28. studenog 2020.

Večer donosi veliki izbor filmova, ali zadnji nastavak o Harryju Potteru pomaknut je na popodnevni termin

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.11.

SERIJE / EMISIJE

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:30 sati
Glavni akteri se pripremaju za bitku. Caden upozorava Orlu da bi se mogla naći usred tog cirkusa i da bi njezine tajne mogle biti upotrijebljene protiv njega. Kathryn i Caden nalaze se s novinarima kako bi im Caden ispričao kako stvari funkcioniraju

FILMOVI

Harry Potter i darovi smrti, 2. dio, RTL u 14:30 sati
Bitka između dobrih i zlih sila svijeta čarobnjaka eskalira u veliki rat. Ulog nikad nije bio veći i nitko nije zaštićen. Harry Potter bit će pozvan prinijeti svoju posljednju žrtvu dok se posljednji okršaj s Voldemortom približava.

Ostavljeni na Antarktici, RTL u 20:05 sati
Ovaj je film nadahnut stvarnim događajima, prema kojima je snimljena i ranija, japanska verzija Nankyoku Monogatari, a posvećen je antarktičkim istraživačkim ekspedicijama i haskijima koji spašavaju ljudske živote. Sniman je u Kanadi, Norveškoj i na Grenlandu i najspektakularniji je film Franka Marshalla nakon Konga.

Ljubimica Amerike, HTV 1 u 20:10 sati
Kiki Harrison (Julia Roberts) sestra je i osobna asistentica slavne glumice Gwen (Catherine Zeta-Jones). Iako Gwen više ne živi sa suprugom Eddiejem (John Cusack), promocija novog filmskog naslova dovodi je u neugodnu situaciju da se u javnosti mora pojavljivati s pomalo zaboravljenim bračnim drugom. Nitko, osim publicista Leeja (Billy Crystal), koji prepoznaje očiglednu Kikinu naklonost prema privlačnom Eddieju, ne primjećuje da je Kiki nesretna.

Kong: Otok lubanja, Nova TV u 20:15 sati
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

James Bond 007: Svijet nije dovoljan, Doma TV u 22:10 sati
Slavni agent James Bond (Pierce Brosnan) ima zadatak čuvati Elektru (Sophie Marceau), kći britanskoga naftnog tajkuna Roberta Kinga (David Calder), kojemu je M (Judi Dench) bila jedna od najbližih prijateljica. Sir Robert je ubijen bombom u samom središtu MI6, i čini se kako iza svega stoji Renard (Robert Carlyle), čovjek koji ne može osjetiti nikakvu fizičku bol.

Naoružani propovjednik, HTV 1 u 22:30 sati
Kada bivši član bajkerske bande, Sam Childers, donese životnu odluku da ode u Istočnu Afriku i pomogne u obnovi kuća uništenih u građanskome ratu, zgroze ga neizrecivi užasi s kojima je suočeno ranjivo stanovništvo regije, posebice djeca. Zanemarivši upozorenja iskusnijih humanitarnih djelatnika, Sam udara temelje novog sirotišta gdje je najpotrebnije, usred teritorija koji kontrolira brutalna Božja vojska otpora.

Salt, Nova TV u 22:30 sati
Agentica CIA-e Evelyn Salt postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana iskoristiti sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju obitelj i pronašla pravog izdajicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti