Showtime konačno objavio cijeli trailer za zadnju sezonu serije "Besramnici"

četvrtak, 26. studenog 2020.

Humoristična dramska serija sa svojom 11. sezonom premijerno kreće u prosincu

Foto: YouTube

Zadnja sezona Showtimeove serije Besramnici konačno je predstavljena službenim trailerom!

Humorna drama veliki je Showtimeov hit i prikazuje se od siječnja 2011. godine i s devetom je sezonom postala najdulja originalna serija prema scenariju u Showtimeovoj povijesti pa će biti teško oprostiti se od nje. Finalna, 11. sezona bila je planirana za sredinu ove godine, no odgoda se dogodila kao i većina ove godine – zbog pandemije koronavirusa.

U traileru među ostalim nalazimo Franka koji se trudi spriječiti gentrifikaciju South Sidea tako što je njegova nova misija učiniti susjedstvo ponovno opasnim, ali čini se kako to više nije moguće. Istovremeno Ian i Mickey pokušavaju definirati svoju vezu unatoč braku, Carl će pronaći novu karijeru, a Kevin i V moraju odlučiti je li vrijedno boriti se za život na South Sideu.

"Zadnja sezona Besramnika donosi nam obitelj Gallagher i South Side na životnom raskršću uz promjene koje su donijeli COVID pandemija, gentrifikacija i starenje s čime se svi trebaju pomiriti", službeni je opis 11. sezone.

William H. Macy (Frank), Jeremy Allen White (Lip), Kate Miner (Tami), Cameron Monaghan (Ian), Noel Fisher (Mickey), Emma Kenney (Debbie), Ethan Cutkosky (Carl), Christian Isaiah (Liam), Shanola Hampton (V) i Steve Howey (Kev) glumit će i u posljednjoj sezoni ove hit serije. Zasad nije poznato hoće li se Emmy Rossum vratiti u ulozi Fione jer je i dalje bukirana snimanjem Angelyne za servis Peacock.

Finalna sezona Besramnika premijerno kreće 6. prosinca, a imat će 12 epizoda.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti