Olivia Cooke i Jack O’Connell protiv opakog virusa

četvrtak, 26. studenog 2020.

Stigao je trailer za dramu "Little Fish", priču o pandemiji koja uzrokuje gubitak pamćenja

Foto: YouTube

Naš svijet nalazi se usred globalne pandemije i dosad smo već imali priliku vidjeti filmove koji imaju nevjerojatne sličnosti s trenutnom situacijom. Filmovi o globalnoj pandemiji sad se gledaju na drugačiji način, a najnoviji takav jest Little Fish za koji je predstavljen prvi trailer.

U središtu ovog filma jest bračni par koji prolazi kroz jako teško razdoblje jer se čini kako se muž zarazio s nepoznatom novom bolešću koja je poharala cijeli svijet. Bolest napada sjećanja zbog čega bolesnici počinju zaboravljati sve do trenutka kad se više ne mogu sjetiti kako se obavljaju elementarne funkcije.

Trailer pokazuje svijet koji je sličan našoj trenutnoj situaciji u kojem su ljudi zabrinuti oko pronalaska lijeka, svađaju se oko teorija zavjere i općenito se brinu oko svog zdravlja.

Scenarij za ovu SF dramu napisao je Mattson Tomlin (Netflixov Project Power), a režirao ju je Chad Hartigan (Morris from America). Jack O'Connell i Olivia Cooke našli su se u ulozi mladog bračnog para, a u ostalim ulogama su Soko, Raúl Castillo, David Lennon, Mackenzie Cardwell i Ross Wirtanen.

IFC Films kao datum premijere za Little Fish navodi 21. veljače 2021. u odabranim kinima i kao video-on-demand.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti