Anthony Mackie u novom Netflixovom filmu "The Ogun"

srijeda, 25. studenog 2020.

Nakon otkazivanja akcijske SF dramske serije "Altered Carbon" Mackie će se pojaviti u filmu koji će i producirati

Foto: YouTube

Anthony Mackie ima novi projekt, novu akcijsku triler avanturu The Ogan u kojoj će glumiti te je producirati za Netflix.

Fokus serije je na Mackiejevom liku Xavieru Rhodesu koji s kćeri otputuje u Nigeriju kako bi pronašao lijek za rijetku genetičku bolest koju joj je prenio. Kad mu je kćer oteta Rhodes će otići na osvetnički pothvat u kriminalno podzemlje kako bi je pronašao prije nego bude prekasno.

Trenutno nije poznato tko će režirati film, ali znamo da je scenarij napisao nekadašnji kaskader Madison Turner. Jedan od producenata je i Jason Michael Berman s kojim je Mackie surađivao na Netflixovoj SF drami Io u kojoj je glumio s Margaret Qualley i Dannyjem Hustonom. Bermanov najnoviji film je nagrađivana drama Nine Days koja je hvaljena na raznim festivalima, a u kinima će se naći u siječnju.

Mackie u svojoj filmografiji ima impresivne uloge poput onih u filmovima Brother to Brother i Narednik James, poznat je i kao Sam Wilson / Falcon u Marvel Cinematic Universeu i u toj ćemo ga ulozi ponovno gledati u Disney+ seriji The Falcon and the Winter Soldier koja je planirana za 2021. godinu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti