Novi trailer za "Žive mrtvace" otkriva Neganovu ženu Lucille i još zgodnih detalja

utorak, 24. studenog 2020.

Ostatak 10. sezone stiže u veljači 2021. godine

Foto: YouTube

Omiljena serija Živi mrtvaci ostala nam je dužna još nekoliko epizoda koje će biti prikazane u veljači, a sad smo dobili prvi teaser trailer za ostatak te 10. sezone.

Podsjetimo, AMC je odlučio produžiti 10. sezonu zbog kaosa koji je nastao zbog pandemije koronavirusa i zaustavljanja produkcije u Hollywoodu tako da nas čeka čak šest dodatnih epizoda, a kako će one otprilike izgledati možete vidjeti u vrlo kratkom teaseru.

Iako kratak, teaser otkriva neke važne detalje pa ćete prvi put imati priliku vidjeti kako Hilarie Burton izgleda u ulozi Lucille, Neganove (Jeffrey Dean Morgan) supruge. Kao zanimljivost vrijedi izdvojiti kako su Burton i Morgan bračni par i u stvarnom životu, te da je Morgan od prvog dana htio da upravo njegova supruga glumi Lucille. Kratko ćemo vidjeti i Hershela Rheeja, sina Maggie i Glenna, ali i sasvim novog lika kojeg glumi Robert Patrick.

Deseta sezona Živih mrtvaca nije imala neke sjajne rezultate gledanosti pa je odlučeno kako će 11. sezona biti posljednja, a nju očekujemo tijekom 2022. godine. No, obožavatelji svijeta Živih mrtvaca ne moraju biti tužni jer imamo već nekoliko spin off serija (Fear the Walking Dead, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond), a u planu je jedan u čijem će fokusu biti Daryl i Carol (Norman Reedus i Melissa McBride). Priprema se i film u kojem se vraća Rick Grimes (Andrew Lincoln), jedan od glavnih glumaca serije kojeg u originalnim Živim mrtvacima nismo vidjeli od 9. sezone.

Ostatak 10. sezone Živih mrtvaca premijerno kreće 28. veljače.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti