Popunjava se glumačka ekipa četvrte sezone serije "Stranger Things"

ponedjeljak, 23. studenog 2020.

Uz Roberta Englunda i Toma Wlaschihu u novoj sezoni glumit će i srpski glumac Nikola Đuričko

Serija Stranger Things u svojoj nadolazećoj, četvrtoj sezoni, donosi niz novih likova, a ovih je dana objavljena i glumačka postava koja će utjeloviti te likove. Nove glumačke snage predvode Robert Englund (Freddy Krueger) i Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar iz Igre prijestolja), a u jednoj od uloga će se naći i srpski glumac Nikola Đuričko.

Uz Englunda i Wlaschihu, u četvrtoj ćemo sezoni u stalnoj postavi gledati biti i Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco i Joseph Quinn, dok ćemo uz Đurička u gostujućim ulogama vidjeti Shermana Augustusa i Masona Dyea.

Nakon što je produkcija bila odgođena radi koronavirusa, snimanje četvrte sezone napokon se nastavilo u listopadu, ali za sada još uvijek nije otkriveno kada bismo ju mogli gledati na Netflixu.

Netflix je objavio i detalje o novim likovima iz kojih se da vidjeti kako su neki od njih stanovnici Hawkinsa dok ćemo druge gledati u scenama iz Rusije, gdje se naš omiljeni Jim Hopper (David Harbour) nalazi u zatočeništvu.

Wlaschiha će biti jedan od ruskih zatvorskih čuvara, koji će se sprijateljiti s Hopperom. No njegov je lik opisan kao pametan, lukav i šarmantan pa je pitanje koliko mu treba vjerovati. Te detalje doznat ćemo kad nova sezona stigne na Netflix. Kada će to biti još uvijek nije poznato.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti