Dvostruki Han Solo, beba Yoda i mnoštvo drugih likova u "LEGO Star Wars Holiday Special"

petak, 06. studenog 2020.

Lucasfilm je objavio trailer za svoj animirani blagdanski specijal koji nas vodi kroz franšizu "Ratova zvijezda"

Lucasfilm je objavio prvi trailer za LEGO Star Wars Holiday Special, koji nam otkriva djeliće onoga što nas čeka u ovogodišnjem blagdanskom specijalu koji uskoro stiže na Disney+.

Svi malo bolje upoznati s franšizom Ratova zvijezda primijetit će da ovo nije prvi blagdanski specijal u franšizi: 1978. godine je izašao televizijski blagdanski specijal u kojem je glumila većina originalne glumačke ekipe i koji je smatran jednim od najgorih specijala ikad.

Kao i u prvom, ovaj LEGO blagdanski specijal odvija se tijekom Dana Života, ali ovog puta s manje originalnih glumaca i više zabave, barem ako je suditi po prvom traileru.

Kelly Marie Tran, Billy Dee Williams i Anthony Daniels su svoje glasove posudili za ove animirane likove, ali se čini kako Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver i Oscar Isaac ipak nisu dio ovog filma.

Kako se čini po prvi kadrovima, ovaj specijal više je namijenjen djeci i mlađoj publici.

Priča nam donosi Rey, Finna, Poea, Chewieja i Rose koji se okupljaju za gozbu na Dan Života, ali Rey odlazi na novu avanturu na kojoj ju prati BB-8 kako bi shvatila dublje značenje Sile. Naiđe na zagonetni hram Jedija, koji ju baci u avanturu kroz vrijeme i prostor te se nađe u kontaktu s junacima i zlikovcima iz svih filmova o Skywalkeru. Tako da u istom filmu na kraju nalaze Han Solo u mlađem i starijem obliku, Darth Vader, Palpatine i Kylo Ren.

Hoće li LEGO Star Wars blagdanski specijal nadmašiti svog prethodnika s kraja 70-ih doznat ćemo 17. studenog kada specijal stigne na Disney+.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti