Oscar Isaac u novoj Marvel-Disney+ seriji

utorak, 27. listopada 2020.

Glumac bi trebao preuzeti vodeću ulogu u nadolazećoj seriji "Moon Knight" koju radi Jeremy Slater

Marvel nastavlja okupljati glumačku ekipu za svoje nadolazeće Disney+ serije. Čini se kako su danas pronašli glavnog glumca za nadolazeću Moon Knight seriju Jeremyja Slatera. U glavnoj bi se ulozi navodno trebao naći Oscar Isaac.

Isaac nije stranac superjunačkim filmovima jer je već glumio negativca u filmu X-Men: Apocalypse, a imao je i kratku ulogu u Spider-Man: Into the Spider-Verse. No ovo je prvi puta da preuzima vodeću ulogu.

Uloga u kojoj bi se trebao naći jest ona Marca Spectora, židovskog sina rabina koji je pobjegao iz Čehoslovačke u SAD tijekom Drugog svjetskog rata. Spector je odrastao u Chicagu i pridružio se marincima, zatim CIA-u te je na kraju završio kao plaćenik.

Moon Knight je postao nakon skoro fatalnog iskustva u egipatskoj grobnici, gdje je njegov duh upoznao Khnoshua, koji mu je zaliječio rane i dao mu moć mjeseca, koja mu daje sposobnost da preživi smrtonosne rane i ima super snage tijekom noći.

Još nije poznato kada bi trebala krenuti produkcija serije Moon Knight niti kada bismo ju mogli gledati na Disney+ platformi.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti