Novog Bonda zamalo smo gledali na streamingu

utorak, 27. listopada 2020.

Navodno je postojao interes da se film proda jednom od servisa za čak 600 milijuna dolara

Foto: YouTube

Čini se kako je malo falilo da novog Bonda, Za smrt nema vremena, gledamo na nekom od streaming servisa!

Apple, Netflix i ostali streaming servisi navodno su na sve načine pokušavali doći do najnovijeg Bonda kako bi se taj blockbuster našao u njihovoj ponudi nakon što je film nekoliko puta odgođen zbog pandemije koronavirusa. Podsjetimo, Za smrt nema vremena u kinima se trebao naći 2. travnja ove godine pa je odgađan do studenog kad je ponovno došlo do promjene tako da ga sad premijerno očekujemo tek 2. travnja 2021. – točno godinu kasnije od planiranog.

Budući da je situacija u filmskoj industriji vrlo neizvjesna, da je i datum sljedeće godine i dalje upitan, te da studio MGM svakom odgodom gubi od 30 do 50 milijuna dolara, u igru su se upleli streaming servisi. Bloomberg navodi kako se o prodaji filma naveliko diskutiralo, a u jednom trenutku u studiju su razmišljali da ga prodaju za oko 600 milijuna dolara što je streaming servisima ipak bilo previše. Iz MGM-a pak ne žele komentirati situaciju: "Ne komentiramo glasine. Film nije na prodaju, odgođen je do travnja 2021. kako bismo omogućili kino iskustvo svim gledateljima", stoji u službenoj izjavi.

Puštanje filma na streaming naišao bi na još neke logističke izazove: budući da je njegova produkcija koštala oko 250 milijuna dolara studio je sklopio nekoliko partnerstva s velikim tvrtkama kao što su Land Rover, Heineken i Omega satovi koji očekuju da se film u nekom trenutku nađe u kinima u kojima ima veće šanse za veliku zaradu.

Čini se kako ćemo se na novog Bonda ipak morati strpiti još skoro pola godine. U nastavku Za smrt nema vremena pratimo Bonda (Daniel Craig) koji je napustio aktivnu službu, ali nakon poziva dugogodišnjeg prijatelja mora se vratiti na još jedan zadatak, najsmrtonosniji dosad jer velika opasnost prijeti cijelom svijetu. Režiju potpisuje Cary Joji Fukunaga, a scenarij Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Svoje uloge ponavljaju Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, dok su među novom ekipom Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, Davida Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti