Zvjezdana glumačka ekipa u filmu "The Prom"

petak, 23. listopada 2020.

Netflix je predstavio trailer za svoju nadolazeću adaptaciju brodvejskog mjuzikla, koju predvode Meryl Streep i Nicole Kidman

Redatelj Ryan Murphy i streaming servis Netflix predstavili su trailer za film The Prom, najnoviju filmsku adaptaciju nagrađivanog brodvejskog mjuzikla, u kojem možemo vidjeti zvjezdanu glumačku ekipu.

Trostruka dobitnica Oskara Meryl Streep i voditelj talk showa James Corden nalaze se u ulogama Dee Dee Allen i Barryja Glickmana, dvoje njujorških kazališnih zvijezda koji su se našli u krizi - njihov skupocjeni brodvejski show potpuno je razočarao što je odjednom ozbiljno ugrozilo njihove karijere.

Istovremeno se, u malenom gradu u Indiani, srednjoškolka Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) nalazi pred neočekivanim problemima: iako je dobila potporu ravnatelja škole (Keegan-Michael Key), predsjednica roditeljskog vijeća (Kerry Washington) zabranila joj je dolazak na maturalnu večeru s djevojkom Alyssom (Ariana DeBose).

Kad Dee Dee i Barry shvate da je Emmina situacija savršena prilika da poprave svoj imidž kreću na put zajedno s Angie (Nicole Kidman) i Trentom (Andrew Rannells), ciničnim glumcima kojima je potreban novi uspjeh u karijeri. No kada njihov sebični aktivizam potpuno podbaci, ova četvorka počne raditi na vlastitim životima dok pokušavaju Emmi pružiti večer u kojoj će moći proslaviti ono što jest.

Murphy je film režirao prema scenariju Boba Martina i Chada Beguelina, koji su adaptirali nagrađivani brodvejski mjuzikl koji su napisali zajedno s Matthewom Skylarom.

Netflix će The Prom pustiti u kino-distribuciju početkom prosinca, prije nego 11. prosinca stigne na njihov streaming servis.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti