Krenite u akciju s trilogijom Plaćenici na CineStar TV 1 kanalu

četvrtak, 15. listopada 2020.

Eksplozivna akcijska trilogija Plaćenici od 16. do 18.10. na CineStar TV 1


Svaki film ima svojeg akcijskog heroja, no ova trilogija ima ih sve! Adrenalinska trilogija Plaćenici koja je okupila najbolje akcijske glumce današnjice stiže na CineStar TV 1 od 16. do 18.10. u 21:00! Cijelu franšizu potpisuje veteran akcije, Sylvester Stallone, koji je uspio na jedno mjesto okupiti sve najvažnije bicepse i tricepse eksplozija i snage.

PLAĆENICI - 16.10. u 21:00

U početku bijaše Plaćenici. Ovaj film je svojevrsna posveta akcijskim filmovima iz 1980-ih i početka 1990-ih, a okuplja glumačku ekipu eksplozivnih veterana: Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews i Mickey Rourke.

Grupa elitnih plaćenika predvođena Barneyjem Rossom (Sylvester Stallone) poslana je u Adenski zaljev uz obalu Somalije kako bi spriječili lokalne pirate da ubiju grupu talaca. Nakon uspješno obavljenog zadatka, tajanstveni gospodin Church (Bruce Willis)  nudi im odlazak na neimenovani južnoamerički otok Vilenu s ciljem rušenja sa vlasti lokalnog diktatora. Nevini su životi u opasnosti, a oni se muče s još težim izazovom - uništenjem ove združene braće. 

Eksplozivne Plaćenike gledajte 16.10. u 21:00 na CineStar TV 1 kanalu.

PLAĆENICI 2 - 17.10. u 21:00

Nakon velikog uspjeha prvog dijela Plaćenika, vrijeme je za nastavak priče uz nove članove koji su jednako legendarni kao i stara, uigrana postava: Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger i Liam Hemsworth.

Novi nastavak, novi zadatak koji se doima poput lake zarade za Barneya i njegovu skupinu staromodnih plaćenika. Stvari krenu po zlu kada jedan od njihovih bude okrutno ubijen te Plaćenici kreću po osvetu na neprijateljski teritorij gdje su svi izgledi protiv njih. 

Još opasnije Plaćenike 2 pogledajte 17.10. u 21:00 na CineStar TV 1 kanalu.

PLAĆENICI 3 - 18.10. u 21:00

Vrhunskoj glumačkoj postavi u zadnjem nastavku Plaćenika pridružuju se Harrison Ford, Mel Gibson i Wesley Snipes. Misija vrhunskih operativaca ovaj je put spriječiti da moćno oružje padne u krive ruke i završi neočekivano za vođu plaćenika i njegov tim. Okrutni trgovac oružjem kojeg traže zapravo je Conrad Stonebanks (Mel Gibson), Barneyjev stari partner i suosnivač njihovog tima za kojeg su mislili da je uvijen prije više od desetljeća. 

Vrhunac akcije i nevjerojatnih obrata sa sjajnim kaskaderskim akrobacijama ne propustite u trećem nastavku Plaćenici 3, 18.10. u 21:00 na CineStar TV 1 kanalu.

Za više filmskog sadržaja, svakodnevno pratite raspored emitiranja na web stranici kanala u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti