Je li moguće: Tobey Maguire i Andrew Garfield navodno stižu u McU

četvrtak, 15. listopada 2020.

Dvojicu "prošlih" Spider-Mana možda bi mogao dovesti Doctor Strange u najnovijem nastavku s Tomom Hollandom

Foto: YouTube

Sva tri Spider-Mana na okupu? Zvuči ili fantastično ili kao potencijalna katastrofa. Ili – nemoguće.

Zadnjih dana sve češće možemo čuti kako bi Tobey Maguire i Andrew Garfield mogli ponoviti svoje uloge Spider-Mana i na neki se način udružiti s najnovijim, Tomom Hollandom u trećem Marvel-Sony Spider-Manu. Ako su glasine istinite, za njihovo udruživanje bit će zaslužan Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) i događaji u njegovom novom filmu, Multiverse of Madness.

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, obožavatelji se nadaju kako će se to stvarno i dogoditi, pogotovo nakon što je rečeno da će Jamie Foxx ponoviti svoju ulogu Electra iz Čudesnog Spider-Mana 2. Navodno će Dane DeHaan reprizirati svoju ulogu Zelenog Goblina, a u igru bi trebao doći i Vincent D’Onofrio i reprizirati lik Kingpina, ulogu u kojoj smo ga gledali u seriji Daredevil.

FandomWire navodi kako će Doktor Strange dovesti svu trojicu na isto mjesto što će stvoriti prvi Spider-Verse u kojem će se tri Spider-Mana zajedno boriti protiv svih negativaca koji su ih ikada napadali. Spider-Man 3 trebao bi natuknuti dolazak prethodne dvojice, a Multiverse of Madness ih zaista i predstaviti.

Novi Spider-Man 3 ovaj je tjedan počeo sa snimanjem i zasad mu je premijera planirana za prosinac 2021., dok bi se Doctor Strange in the Multiverse of Madness u kinima trebao naći tek krajem ožujka 2022. godine. Nadamo se novim vijestima i/ili službenim potvrdama što prije, ali zasad zvuči da će Marvelova Faza 4 svakako biti zanimljiva i krcata cameo ulogama.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti