Predstavljen Tom Hanks u svom prvom vesternu

ponedjeljak, 12. listopada 2020.

Novi redateljski uradak Paula Greengrassa vestern je pod nazivom "News of the World"

Universal je objavio prvi trailer za nadolazeći vestern News of the World, čiju redateljsku palicu drži Paul Greengrass. U filmu glavnu ulogu ima Tom Hanks, koji prvi puta u svojoj karijeri ima glavnu ulogu u vestern filmu.

Hanks je u svojoj karijeri glumio u mnogobrojnim vrhunskim filmovima, ali se do sada još nije dogodilo da se nađe u nekoj ulozi smještenoj u period prije 20. stoljeća.

Službeni sinopsis filma otkriva nam što nas čeka:

Pet godina nakon kraja Građanskog rata, kapetan Jefferson Kyle Kidd (Hanks), udovac i veteran tri rata, sada putuje od grada do grada i priča priče o predsjednicima i kraljicama, velikim sukobima, razarajućim katastrofama i uzbudljivim avanturama iz svih dijelova svijeta.

Na ravnicama Teksasa nailazi na Johannu (Helena Zengel), 10-godišnju djevojčicu koju su šest godina ranije oteli Kiowa ljudi i odgojili kao svoju. Johanna se sad prisilno vraća svojim rođacima.

Kidd pristaje odvesti dijete tamo gdje zakonski pripada i njih dvoje kreću na miljama dug put u nezahvalnu divljinu gdje će se suočiti s nevjerojatnim izazovima ljudskih i snaga prirode, a oboje će se zapravo naći u potrazi za mjestom koje zovu dom.

Film News of the World bi se u kinima trebao naći već ovog Božića.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti