Hrpa glumačkih faca u novom filmu Stevena Soderbergha

srijeda, 30. rujna 2020.

U trileru "No Sudden Move" za HBO Max glumit će Don Cheadle, Jon Hamm, Benicio Del Toro, Brendan Fraser, Julia Fox...

Foto: PR Photos

Oskarovac Steven Soderbergh počeo je sa snimanjem novog filma i to za HBO Max, a riječ je o kriminalističkoj triler-drami No Sudden Move u kojoj ćemo gledati glumačke zvijezde s A-liste. Ako vam je film poznat, to je zato što se prije vodio pod naslovom Kill Switch.

Glumačku ekipu predvode Don Cheadle i Jon Hamm, a od ostalih tu su Benicio Del Toro, Brendan Fraser, Julia Fox, David Harbour, Amy Seimetz, Ray Liotta, Kieran Culkin, Noah Jupe, Bill Duke i Frankie Shaw. Radnja je smještena u Detroit 1955. godine kad pratimo grupu sitnih kriminalaca koji su angažirani kako bi ukrali običan dokument. Odnosno, oni samo misle da je riječ o tome. Plan se izjalovi i ekipa mora u potragu za osobom koja ih je angažirala.

Steven Soderbergh za WarnerMedia je rekao kako je prilično siguran u ovaj projekt: "Zadnji put kad sam snimao film u Detroitu imao sam odličan scenarij i još bolju ekipu pa je rezultat ispao fantastičan, tako da sam sad jako uzbuđen zbog projekta unatoč maski na licu." Scenarij je napisao Ed Solomon, a ova kombinacija imena vam je poznata jer su on i Soderbergh nedavno zajedno surađivali na filmu Bill & Ted Face the Music za koji je Solomon sudjelovao u scenariju, a Soderbergh je jedan od producenata.

Glavni direktor sadržaja za HBO Max Casey Bloys rekao je kako su jako sretni što rade na još jednom projektu sa Soderberghom, Solomonom i Caseyem Silverom (jedan od producenata): "Warner Bros. je odličan partner i imamo fenomenalnu, talentiranu glumačku ekipu tako da ne možemo biti sretniji što ćemo napraviti ovaj film za HBO Max."

Steven Soderbergh iza sebe ima odličnu godinu: 2019. je režirao dva hvaljena filma, High Flying Bird i The Laundromat koji su završili na Netflixu tako da će No Sudden Move biti kod njihovog izravnog konkurenta. No Sudden Move još nema određen datum premijere, vjerojatno je riječ o kraju 2021. ili početku 2022. godine.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti